Home SPORTS NEWS Σνάιντερ: «Απόλαυσα το ντεμπούτο μου με την Γαλατά»

Σνάιντερ: «Απόλαυσα το ντεμπούτο μου με την Γαλατά»


Πραγματική απόλαυση χαρακτήρισε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Γαλατασαράι κόντρα στην Μπεσίκτας, ο Γουέσλι Σνάιντερ, ενώ για το τουρκικό πρωτάθλημα ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Όσον αφορά την εθνική Ολλανδίας, είπε πως σωστά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «οράνιε» δεν τον είχε καλέσει στα τελευταία παιχνίδια, καθώς δεν αγωνιζόταν με την Ίντερ και πλέον στόχος του είναι με την απόδοση του να ξανακληθεί στην εθνική.

«Το παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπεσίκτας ήταν μια πραγματική απόλαυση. Το διασκέδασα πραγματικά. Ήταν μια μοναδική εμπειρία, από αυτές που δεν μπορείς να ξεχάσεις μέχρι το τέλος της καριέρας σου. Από την πρώτη μου επαφή με το τουρκικό πρωτάθλημα, κατάλαβα πως υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες παίκτες εδώ. Αυτό θα το επιβεβαιώσω στην πορεία, αλλά είμαι σίγουρος πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος».

Για την εθνική Ολλανδίας: «Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκρινε σωστά και δεν με κάλεσε στα τελευταία παιχνίδια, αφού δεν είχα συμμετοχές με την Ίντερ. Αλλά ποτέ δεν μου έκλεισε την… πόρτα της εθνικής. Στόχος μου είναι να τον πείσω με την απόδοσή μου και να με ξανακαλέσει στην εθνική. Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να προσφέρω».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr