Home SPORTS NEWS Στην Λανούς ο Μπλάνκο, οι μεταγραφές της ημέρας…

Στην Λανούς ο Μπλάνκο, οι μεταγραφές της ημέρας…


Ο Ίσμαελ Μπλάνκο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην Λανούς, καθώς έμεινε ελεύθερος από την Μόναχο 1860.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ αλλά και ο γερμανικός σύλλογος δεν ήταν ικανοποιημένοι από την συνεργασία τους και για αυτό αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του Μπλάνκο κοινή συναινέσει. Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Λανούς, με την οποία θα αγωνίζεται για 1,5 χρόνο.

Πήρε Πιαζόν η Μάλαγα

Η ομάδα της Ανδαλουσίας απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον 19χρονο Λούκας Πιαζόν από την Τσέλσι. Η Μάλαγα ήθελε να ενισχύσει την μεσαία της γραμμή και για αυτό απέκτησε τον νεαρό ταλαντούχο Βραζιλιάνο.

Ενισχύθηκε με Τέσε η Φορτούνα

Στην Φορτούνα Ντίσελντορφ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Τέσε, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από το Αμβούργο. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογιζόταν από την ομάδα του, καθώς την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις 85′ και για αυτό αποφάσισε να μετακομίσει έως το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Ντίσελντορφ, προκειμένου να πάρει ευκαιρίες.

Στην Εβιάν ο Μπετάο

Η Ντίναμο Κιέβου έδωσε έναν ακόμη παίκτη της δανεικό, μετά τον Ραφαέλ στην Σάλκε. Ο Βραζολιάνος κεντρικός αμυντικός, Μπετάο, παραχωρήθηκε στην Εβιάν, η οποία συνεχίζει την ενίσχυση της, καθώς έχει αποκτήσει με την μορφή δανεισμού και τον Μίλος Νίνκοβιτς.

Στην Γκρέμιο ο Εντουάρντο Βάργκας

Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρα του Εντουάρντο Βάργκας είναι η Γκρέμιο. Ο 23χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Βραζιλιάνικο σύλλογο για έξι μήνες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr