Home SPORTS NEWS Δικαίωση για Αζάρ

Δικαίωση για Αζάρ


Στις τρεις αγωνιστικές έμεινε η τιμωρία του Εντέν Αζάρ για το περιστατικό του με το ball-boy στον αγώνα της Τσέλσι με την Σουόνσι για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας…

Ο Βέλγος άσος των «μπλε» δικαιώθηκε μάλιστα από την Ομοσπονδία (FA) και δεν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον τιμωρία.

Να αναφέρουμε πως η Τσέλσι είχε καταθέσει έγγραφη απολογία στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας και είχε κάνει γνωστό πως σε περίπτωση που η FA επέβαλε μεγαλύτερη ποινή στον ποδοσφαιριστή, θα ασκούσε κατευθείαν έφεση.

Από την FA εξετάστηκε το βίντεο με την ενέργεια (με… κλωτσιά) του Αζάρ να πάρει τη μπάλα από το ball-boy, που είχε καπακώσει τη «στρογγυλή θεά» και κρίθηκε πως ο παίκτης προσπάθησε να… χτυπήσει μόνο τη μπάλα!

Η πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας διαπίστωσε πως ο μικρός είχε πέσει πάνω στη μπάλα για να καθυστερήσει το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του, και προσποιήθηκε ότι τον χτύπησε ο Βέλγος. Με τον Αζάρ να φαίνεται πως κλώτσησε μόνο τη μπάλα.

Έτσι, η FA δικαίωσε τον Αζάρ που θα απουσιάσει τελικά από τα δύο επόμενα ματς της Τσέλσι, με Ρέντινγκ και Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα. Μία αγωνιστική εξέτισε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Μπρέντφορντ (2-2), την περασμένη Κυριακή.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr