Home SPORTS NEWS Η επιχείρηση Ολυμπιακού για Μπόατενγκ

Η επιχείρηση Ολυμπιακού για Μπόατενγκ


Διαβάστε ακόμα:

Η πληροφορία που μετέδωσε νωρίτερα το Skysports για τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά των ερυθρόλευκων.
Ο Μπόατενγκ βρίσκεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό και να περάσει ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο το θέμα της μεταγραφης παραμένει ανοιχτό.

Οι μεταγραφές για ελεύθερους παίκτες ολοκληρώθηκαν σήμερα, αλλά στην ΕΠΟ δεν υπήρξε κάποια ειδοποίηση για χρονική ελαστικότητα σχετικά με κάποια υπόθεση.

Κι ένα σημαντικό ζήτημα έχει να κάνει με το κατά πόσο ο Μπόατενγκ έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφή τώρα ως ελεύθερος, αν έχει δηλαδή αποδεσμευτεί πλήρως από την Ντνιέπρ με την οποία ήταν στα δικαστήρια. Ή αν οι όποιες συζητήσεις των δύο πλευρών γίνονται για το καλοκαίρι.

Αργότερα αναμένονται νεότερα για αυτή τη μεταγραφική υπόθεση που επιχειρεί ο Ολυμπιακός, για έναν παίκτη που είχε ενδιαφερθεί και παλιότερα επί Βαλβέρδε, αλλά και που είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του Μίτσελ.

Ο 29χρονος διεθνής Γκανέζος μέσος που παίζει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, με ανασταλτικές και δημιουργικές ικανότητες, είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Ελλάδα παίζοντας στην Καλαμάτα από 16 χρονών, εν συνεχεία πήγε στον Παναθηναϊκό όπου είχε ελάχιστες συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ, έκανε διεθνή καριέρα στη Σουηδία με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, στο Ισραήλ με την Μπεϊτάρ.

Το 2009 πήγε για λίγο στην Κολωνία και έκανε σπουδαίες χρονιές στη Χετάφε υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ. Η Χετάφε πλήρωσε 1 εκ ευρώ για να τον αποκτήσει, με τον Μπόατενγκ να παίζει σε 62 αγώνες σημειώνοντας δύο γκολ.

Το 2011 πήρε μεταγραφή για την Ουκρανία και την Ντνιεπρ, αλλά ήρθε σε κόντρα με την ομάδα του και έκανε προσφυγή στο CAS για να μείνει ελεύθερος.

Απομένουν οι τοποθετήσεις του Ολυμπιακού για να φανεί αν θα οριστικοποιηθεί αυτή η μεταγραφή, ενός παίκτη που έχει αποδεδειγμένες ικανότητες με 46 συμμετοχές στην Εθνική Γκάνας και που προσέλκυσε πρόσφατα ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων όπως η Φούλαμ και η Μίντλεσμπρο.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr