Home SPORTS NEWS Καθάρισε… ο Μπέιλ για την Τότεναμ (video)

Καθάρισε… ο Μπέιλ για την Τότεναμ (video)


Πολύ σημαντική νίκη, με 1-0, που την εδραιώνει στην 4η θέση, πέτυχε η Τότεναμ στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, για την 25η αγωνιστική της Πρεμιέρ Λιγκ με γκολ του Μπέιλ. Τραυματίστε ο Ντεφόε, και μπήκε στη θέση του ο Χόλτμπι, ο οποίος έκανε ντεμπούτο. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η γηπεδούχος…

Οι «πετεινοί» πλησίασαν στον πόντο την Τσέλσι που είναι στην τρίτη θέση, ενώ βρίσκονται στο +3 από την 5η Έβερτον. Η Τότεναμ έμεινε για 8ο αγώνα αήττητη (4-4-0), ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε στο «Έλαντ Ρόουντ» από την Λιντς με 1-2. Η γηπεδούχος έμεινε για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη και με ένα πόντο (0-1-5) και έπεσαν στην 9η θέση με 34 πόντους!

Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε γκολ. Στο 39’ για την Τότεναμ έγινε όμως αναγκαστική αλλαγή ο Ντεφόε, ο οποίος τραυματίστηκε και μπήκε στη θέση του ο Λούις Χόλτμπι… Στην αρχή του δεύτερου μέρους άλλαξαν όμως οι ισορροπίες, καθώς στο 46’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκόραν Ποπόφ, καθώς σε διενέξη που είχε με αντίπαλό του τον έφτυσε! Τελικά το γκολ για την Τότεναμ ήρθε στο 68’ από τον Μπέιλ, και έτσι η Τότεναμ έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη…

Οι συνθέσεις:

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Πόποφ, Ντόρανς (81’ Ρόζενμπεργκ), Γιάκομπ (82’ Φορτουνέ), Μόρισον, Μπαντ, Λονγκ, Λουκάκου (52’ Ρίτζγουελ).

τοτεναμ: Γιορίς, Γουόκερ (78’ Γκαλάς), Ντόουσον, Βερτόνχεν, Ασού-Εκοτό – Ντεμπελέ, Πάρκερ,Λένον (86’ Σίγκουρντσον), Μπέιλ, Ντέμπσεϊ, Ντεφόε (39’ Χόλτμπι).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr