Home SPORTS NEWS Μίλησε η ποιότητα της Αργεντινής (Video)

Μίλησε η ποιότητα της Αργεντινής (Video)


Στο 23′ το σκορ ήταν ήδη 3-1 υπέρ της παρέας του Μέσι, η οποία δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Οι Σουηδοί μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Ελμ (2-3)

Εξαιρετική παράσταση από την Αργεντινή εναντίον της Σουηδίας στην Στοκχόλμη, έστω κι αν χρειάστηκε το αυτογκόλ του Λούστιγκ στο 3′ λεπτό για να πάρει μπροστά η «μπιανκοσελέστε».

Παρά την ψυχρολουσία οι Σουηδοί συνήλθαν και ισοφάρισαν με τον Όλσον στο 12′. Όμως, η Αργεντινή πέταγε φωτιές στην επίθεση και πριν το 25λεπτο το σκορ ήταν 1-3 με Αγκουέρο (19′) και Ιγκουαίν στο 23′ να χρίζονται σκόρερς.

Η Αργεντινή απώλεσε ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ωστόσο το παιχνίδι έμεινε στο 1-3 μέχρι τις καθυστερήσεις. Ο Ελμ στο 90’+5′ μείωσε για τους Σουηδούς για το τελικό 2-3.

 

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίζακσον, Λούστιγκ (60′ Γιόχανσον), Γκράνκβιστ, Γ. Όλσον, Μ. Όλσον, Λάρσον, Σβένσον (61′ Ελμ), Σέλστρεμ (77′ Βέρνμπλουμ), Κατσάνικλιτς (77′ Ντούρμαζ), Ιμπραχίμοβιτς (46′ Ρανέγκιε), Χίσεν

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα (61′ Ανσάλντι), Φερνάντες, Γκαράι (87′ Κολοτσίνι), Καμπανιάρο, Γκάγκο (68′ Μπανέγα), Μαστσεράνο, Ντι Μαρία (46′ Μοντίγιο), Ιγκουαΐν (Ντι Σάντο 90’+1), Αγουέρο (75′ Λαβέτσι), Μέσι

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr