Home SPORTS NEWS Γερά… η Τσέλσι για Τουρέ

Γερά… η Τσέλσι για Τουρέ


Σε επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι στην Αγγλία ο Γιάγια Τουρέ, και την Πέμπτη, η «Sun» έδωσε νέα διάσταση στο… χάσμα που γεννήθηκε ανάμεσα στον πρώην άσο του Ολυμπιακού και τη Μάντσεστερ Σίτι, βάζοντας και την Τσέλσι στο παιχνίδι της απόκτησης του διεθνούς άσου…
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα οι «μπλε» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση περίπου 26.000.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Βλέπετε, ο Φρανκ Λαμπάρντ, παρότι υπήρξε μια θετική «νότα», είναι πλέον δύσκολο να ανανεώσει με την ομάδα του Λονδίνου και έτσι στην Τσέλσι βλέπουν τον Τουρέ ως αντικαταστάτη του.
Να αναφέρουμε πως ο μάνατζερ του Ιβοριανού, Ντιμίτρι Σέλουκ, έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «πολιτών» αλλαγή στους όρους του συμβολαίου και στις οικονομικές απολαβές του πελάτη του, δίνοντας προθεσμία για να ξεκινήσουν οι κουβέντες το ερχόμενο Σάββατο. Από την Σίτι δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, μιας και το συμβόλαιο των δυο πλευρών ολοκληρώνεται το 2015.

Την Τετάρτη η «Sun» με αποκλειστικό της θέμα ανέφερε πως ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ έστειλε τελεσίγραφο στη Μάντσεστερ Σίτι και τόνιζε στους «πολίτες» πως εάν ο κορυφαίος Αφρικανός παίκτης για το 2012 δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τότε θα ξεκινήσει άμεσα τις συζητήσεις με άλλες ομάδες που θέλουν τον διεθνή άσο.
Ο ατζέντης του παίκτη τόνισε πως εδώ και έξι μήνες έχουν ξεκινήσει οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του Τουρέ (λήγει το 2015), αλλά τόνισε πως δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος. Ο Ντιμίτρι Σέλου κατηγόρησε τους «πολίτες» πως οι συζητήσεις δεν έχουν κυλήσει σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, αναφέροντας πως είναι πλέον ορατό ο Ιβοριανός μέσος να αφήσει τους πρωταθλητές Αγγλίας…
«Εάν υπογράψει συμβόλαιο μέσα στις επόμενες τρεις-τέσσερις ημέρες όλα θα είναι εντάξει. Εάν όχι, δεν πρόκειται να περιμένουμε περισσότερο και θα ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους» φέρεται να δήλωσε στο βρετανικό έντυπο ο Σέλουκ. «Σήμερα είναι Τρίτη, άρα μιλάμε ότι θα κάνουμε υπομονή μέχρι το Σάββατο. Μετά θα πούμε “ευχαριστούμε, αλλά ο Γιάγια θα φύγει το Μάιο”», είπε ο Σέλουκ και συνέχισε: «Δεν αισθάνομαι ότι θα μείνει. Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά. Θέλει να φύγει για πολλούς λόγους. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Σίτι, αλλά δεν τυγχάνει του αντίστοιχου σεβασμού από το τιμ. Μόνο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τον σέβεται».

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr