Home SPORTS NEWS Μαντσίνι: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Μαντσίνι: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»


Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ακόμη ελπίδες να κατακτήσει το πρωτάθλημα Αγγλίας, σύμφωνα με τον προπονητή των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός, μιλώντας στο «Sky Sports» συμπλήρωσε στη συνέχεια πως εάν η ομάδα του νικήσει και τους 10 αγώνες που απομένουν τότε μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

«Η νίκη που σημειώσαμε επί της Άστον Βίλα είναι πολύ σημαντική, γιατί μας κρατά στους 12 βαθμούς από τη Γιουνάιτεντ. Απομένουν ακόμα 10 αγώνες και πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Θέλουμε να πάρουμε 30 βαθμούς ως το τέλος της χρονιάς. Ξέρω πως δεν είναι απλό, ούτε εύκολο, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για κατάκτηση του τίτλου.

Πέρσι κανείς δεν στοιχημάτιζε υπέρ μας για την κατάκτηση του τίτλου και τελικά τα καταφέραμε. Ίσως και φέτος κανείς δεν μας δίνει πιθανότητες να καλύψουμε τη διαφορά μας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εμείς ξέρουμε πως έχουμε τις δυνατότητες. Αν φτάσουμε στο μεταξύ μας ντέρμπι σε καλή κατάσταση, όλα μπορεί να αλλάξουν. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr