Home SPORTS NEWS Πέρασε από το Μπακού η Πορτογαλία (video)

Πέρασε από το Μπακού η Πορτογαλία (video)


Αν και δυσκολεύτηκε, η Πορτογαλία πήρε τη νίκη με 2-0 στο Μπακού κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης και έτσι διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση. Με την γηπεδούχο να παίζει από το 55’ με δέκα παίκτες, οι Ίβηρες επέστρεψαν στις νίκες, έχοντας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο τιμωρημένο! Η Πορτογαλία ανέβηκε στη 2η θέση, ούσα ένα βαθμό μακριά από τη Ρωσία, αλλά με δύο παιχνίδια παραπάνω.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς γκολ, αλλά η αποβολή του Αλίγιεφ στο 55’ (πήρε δυο κίτρινες στο 51’ και στο 55’) άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα! Έτσι, ο Μπρούνο Άλβες στο 63’ έκανε το 1-0 για την Πορτογαλία, ενώ ο Αλμέιδα στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Ίβηρες!

Για την Πορτογαλία στην ενδεκάδα ήταν ο Βιεϊρίνια και ο Έλντερ Ποστίγκα. Ο πρώτος έπαιξε σε όλον τον αγώνα, ενώ ο δεύτερος εγινε αλλαγή στο 82′ και μπήκε στη θέση του ο Κουστόδιο.

Οι συνθέσεις

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Άγκάγιεφ, Ραμαλντάνοφ, Σουκούροφ, Μαμάντοφ (69’ Φαρνάντ Αζάντ), Αλίγιεφ, Σαντίγκοφ, Αμπίσοφ, Χουσεΐνοφ, Ναντίροφ (62’ Λεβίν), Μεντβέντεφ, Ισμαΐλοφ.
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίτσιο, Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Βελόσο, Κοεντράο, Βιεϊρίνια, Μουτίνιο, Ντάνι (73’ Βαρέλα), Μεϊρέλες (58’ Ούγκο Αλμέιδα), Περέιρα, Πόστιγκα (82’ Κουστόδιο).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr