Home SPORTS NEWS Ρομπέν: «Ευεργετική για όλους η διακοπή»

Ρομπέν: «Ευεργετική για όλους η διακοπή»


Η διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος εξαιτίας των αγώνων των εθνικών ομάδων, θα κάνει καλό στους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τον Αριέν Ρομπέν, καθώς οι παίκτες θα αλλάξουν παραστάσεις και θα επιστρέψουν με περισσότερη όρεξη στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, ενώ για τους στόχους των Βαυαρών ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως θέλουν να κατακτήσουν τα πάντα.

«Στους περισσότερους συμπαίκτες μου θα κάνει καλό να απομακρυνθούν για λίγες μέρες από τη Μπάγερν και να βρεθούν με πρόσωπα διαφορετικά από αυτά με τα οποία συναναστρέφονται καθημερινά. Θα αναπνεύσουν έναν διαφορετικό αέρα, έναν αέρα ανανέωσης, πριν επιστρέψουν στις υποχρεώσεις του συλλόγου. Αυτό θα είναι ευεργετικό για όλους μας.

Με την επιστροφή μας από τις εθνικές, όλοι μας θα εργαστούμε με περισσότερη όρεξη προκειμένου, αφενός να ξαναβρούμε το ρυθμό που είχαμε πριν τη διακοπή, αφετέρου να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μόνο που με ανησυχεί είναι οι πιθανοί τραυματισμοί. Αν αποφύγουμε αυτό το πρόβλημα, η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη».

Για τους στόχους της Μπάγερν: «Θέλουμε τα πάντα. Η ομάδα έχει την ποιότητα και τις δυνατότητες να κατακτήσει όλους τους τίτλους, τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψουμε».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr