Home SPORTS NEWS Στη Γιουβέντους ο γιος του Μπεμπέτο (video)

Στη Γιουβέντους ο γιος του Μπεμπέτο (video)


Ο πατέρας του έγραψε «χρυσή» ιστορία και ελπίζει και ο ίδιος να ακολουθήσει τα βήματα του. Το πιο σημαντικό έγινε με τη συμφωνία της Φαλμένγκο και της Γιουβέντους, προκειμένου ο… μικρός Μπεμπέτο να φορέσει τη φανέλα της «κυρίας»!

Όπως ανέφερε ο βραζιλιάνικος και ο ιταλικός Τύπος, η πρωταθλήτριας Ιταλίας ήρθε σε συμφωνία για να αποκτήσει το γιο του πρώην μεγάλου άσου, Ματέους, ο οποίος είναι 18 ετών. Μιλάμε για σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Σύμφωνα με το «Football Italia», οι «μπιανκονέρι» έδωσαν τα χέρια με τη Φλαμένγκο για την απόκτηση του Ματέους Μπεμπέτο.
Το συμβόλαιο του 18χρονου μέσου, που είναι διεθνής με την εθνική UNDER 20, με τη «Φλα» λήγει στο τέλος του 2013. Όπως ανέφερε και η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Extra», το κόστος της μετακίνησης ανέρχεται στα 2εκ. ευρώ και ο νεαρός άσος αναμένεται να υπογράψει 5ετούς διάρκειας.

Φέτος, ο Ματέους μέτρησε 11 συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φλαμένγκο.

Τα βραζιλιάνικα ρεπορτάζ ανέφεραν πως οι άνθρωποι της Γιουβέντους παρακολουθούσαν πολύ καιρό τον Ματέους και η πρώτη κρούση έγινε τον περασμένο Οκτώβριο. Οι Ιταλοί τον είχαν δει και στο Σουνταμερικάνα U20. Από την Φλαμένγκο ήταν θετικοί να παραχωρήσουν τον γιο του θρυλικού Μπεμπέτο, καθώς το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος του 2013 και η πλευράς του παίκτη δεν είχε διάθεση να ανανεώσει.

Όπως είπαμε ο Ματέους είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας U20. με τη πρώτη ομάδα Φλαμένγκο έχει ήδη αγωνιστεί 12 φορές, τις 3 ως βασικός.

Δείτε τον γιο του Μπεμπέτο…

Ο ιστορικός πανηγυρισμός του Μπεμπέτο στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ολλανδία στο Μουντιάλ του 1994

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr