Home SPORTS NEWS Συνάντηση «αστέρων» (photos)

Συνάντηση «αστέρων» (photos)


Τα είπαν ξανά μετά από κάποια χρόνια στη Μαδρίτη τέσσερις αστέρες από την ομάδα των «Galacticos»! Μιλάμε για τους Λουίς Φίγκο, Φερνάντο Ιέρο, Φερνάντο Μοριέντες και Ραούλ, που την Δευτέρα βρέθηκαν ξανά μαζί σε εστιατόριο «Meson Txistu» στη Μαδρίτη. Τότε που πηγαίνανε, όταν ήταν όλοι μαζί συμπαίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φερνάντο Μοριέντες να υψώνει «ασπίδα προστασίας» στους Καρίμ Μπενζεμά και Γκονζάλο Ιγκουαΐν, λόγω της κριτικής που δέχονται και από τον Τύπο για την απόδοσή τους.

Να θυμίσουμε πως οι τέσσερις κέρδισαν με τη «βασίλισσα» το πρωτάθλημα το 2001 και το 2003, αλλά και το Τσαμπίονς Λιγκ το 2002!

Ο Φερνάντο Μοριέντες είπε για τους Καρίμ Μπενζεμά και Γκονζάλο Ιγκουαΐν:  «Το γεγονός πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ούτε ο ένας, αλλά ούτε ο άλλος δεν έχουν πετύχει αρκετά τέρματα με προβληματίζει ιδιαιτέρως. Ωστόσο, πιστεύω πως θα ξεπεράσουν αυτή την κρίση που αντιμετωπίζουν και θα βρουν και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού δεν είναι ωραίο να τους ασκείται σκληρή κριτική για την αφλογιστία τους»!

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε και για το πόσο σημαντικό είναι για τους εκάστοτε επιθετικούς που φοράνε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης η επίτευξη όσο περισσότερων γκολ γίνεται: «Όταν παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται πρέπει να σκοράρεις αρκετά τέρματα, εφόσον έχεις μία από τις θέσεις των επιθετικών. Μπορεί ένας παίκτης να έχει καλή απόδοση, αλλά να μην μπορεί να πετύχει τέρματα, όμως αν βρίσκεσαι σε μία ομάδα, όπως είναι η Ρεάλ πολλοί μετράνε τα γκολ που βάζεις».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr