Home SPORTS NEWS Το σοκ των παικτών της ΑΕΚ

Το σοκ των παικτών της ΑΕΚ


Το απορημένο ύφος του Γκερέιρο σε μερικές από τις δεκάδες φωτογραφίες του Κατίδη που έχουν κυριαρχήσει από χθες βράδυ στο διαδίκτυο, τα λέει όλα για το σοκ που προκάλεσε ακόμα και στους ίδιους του τους συμπαίκτες ο νεαρός ποδοσφαιριστής. Ο βραζιλιάνος MVP του ματς-σωτηρία για την ΑΕΚ κόντρα στη Βέροια, και ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στο 84′ κανονικά θα έπρεπε να είναι αγκαλιασμένοι και να πανηγυρίζουν τη σπουδαία νίκη, αλλά ο Κατίδης με τον φασιστικό του χαιρετισμό προκάλεσε απορία και οργή όχι μόνο στον κόσμο της ΑΕΚ και την συντριπτική πλειοψηφία της υπόλοιπης κοινωνίας, αλλά και στους συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο φροντιστής Νίκος Κορομηλάς προσπάθησε να του κατεβάσει το χέρι αλλά μάταια, ο Ρότζερ Γκερέιρο τον παρακολουθούσε άναυδος, ο φίλος του Μιχάλης Παυλής -τραυματίας στην κερκίδα- προσπάθησε με δηλώσεις του να τον προστατεύσει αλλά η έκρηξη ήταν μεγάλη και θα οδηγήσει όπως όλα δείχνουν στην περιθωριοποίηση του ποδοσφαιριστή. Και στα αποδυτήρια της ομάδας κανείς δεν είχε όρεξη να πανηγυρίσει τη σπουδαία νίκη. Αλλοι ζητούσαν από τον συμπαίκτη τους να τους εξηγήσει την πράξη του, άλλοι σε έντονο ύφος καταδίκαζαν αυτό που έγινε και ο Αλέξανδρος Κολιάδης του εξηγούσε τι είχε κάνει ακριβώς και τον σάλο που προκάλεσε. Ο Κατίδης έβαλε τα κλάματα και άρχισε να αναζητά τρόπους να δικαιολογηθεί, αλλά η ζημιά είχε γίνει.

Στη συνείδηση του κόσμου δεν φαίνεται να τον δικαιολογούν ούτε οι τοποθετήσεις του στο twitter, ούτε οι δηλώσεις του, ούτε τίποτε άλλο. Ο Κατίδης “έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες”.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr