Home SPORTS NEWS Γλίτωσαν… «Κάρα» και Φούλαμ

Γλίτωσαν… «Κάρα» και Φούλαμ


Ματσάρα έγινε στο «Κρέιβεν Κότατζ» με τη Φούλαμ και τον Γιώργο Καραγκούνη να… γλιτώνουν, και να νικούν τελικά την ΚΠΡ στο λονδρέζικο ντέρτι με 3-2 για την 31η αγωνιστική της Πρεμιέρ Λιγκ! Η γηπεδούχος έμεινε για 5ο αγώνα αήττητη (3-2-0), ανέβηκε στους 39 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη με 23, και στο -7 από την σωτηρία, πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό…
Για τη Φούλαμ λίγο έλειψε να αποδειχθεί μοιραίος ο Γιώργος καραγκούνης, ο οποίος ήταν βασικός και έπαιξε σε όλον τον αγώνα. Με δέκα παίκτες από το 79’ η γηπεδούχος!

Η Φούλαμ προηγήθηκε με 3-0. Δυο γκολ σημείωσε ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Το πρώτο σατο 8′ με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ντεζάγκα από τον Κριστοφέρ Σαμπά. Στη συνέχεια, μετά από λάθος του τελευταίου, ο Βούλγαρος άσος σκόραρε ξανά στο 22’, ενώ στο 41′ η Φούλαμ έκανε με 3-0 με αυτογκόλ του Κλιντ Χιλ.

Στο 51′ η ΚΠΡ μείωσε σε 3-2, και λίγο έλειψε ο «Κάρα να αποδειχθεί μοιραίος… Από λάθος γύρισμά του ο Τααράμπτ βγήκε στην αντεπίθεση και στο 45′ με όμορφο διαγώνιο σουτ μείωσε σε 3-1. Στο 49’ ο διαιτητής είδε ανατροπή του Τααράμπτ από τον Έλληνα άσο μέσα στην περιοχή και έδωσε πέναλτι. Τελικά, ο Λοΐκ Ρεμί εκτέλεσε αλλά απέκρουσε ο Σβάρτσερ.

Στο 51’ ο Ρεμί κατάφερε τελικά να σκοράρει, μείωσε σε 3-2, αλλά η ΚΠΡ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, παρότι η Φούλαμ από το 79′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σίντγουελ με απευθείας κόκκινη…

Οι συνθέσεις…

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Ρίτερ, Σεντέρος, Χάνγκελαντ, Ρίισε, Σίντγουελ, Καραγκούνης, Ντεζάγκα (38′ Εμάνιουελσον) (80′ Φρίμπονγκ), Νταφ, Μπράιαν Ρουίς, Μπερμπάτοφ.
ΚΠΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μποζίνγκουα, Σαμπά, Κλιντ Χιλ (46′ Ονουόχα), Αρμάν Τραορέ, Μ’Μπιά, Τζερμέιν Τζίνας, Τααράμπτ (73′ Χόιλετ), Τάουνσεντ, Ρεμί, Ζαμόρα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr