Home SPORTS NEWS Η… θυσία του Μέσι

Η… θυσία του Μέσι


Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε μέσα στο δεύτερο ημίχρονο με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, βοήθησε ώστε να προκριθεί η ομάδα του και τελικά, όπως έγινε γνωστό, επιδεινώθηκε το πρόβλημα που ήδη αντιμετώπιζε στο δεξί πόδι, από το παιχνίδι στο Παρίσι. Έτσι, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν θα παίξει στον αγώνα με τη Σαραγόσα την Κυριακή για το ισπανικό πρωτάθλημα! Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Μέσι θα παραμείνει εκτός γηπέδου για 1-2 εβδομάδες, πιθανότατα μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, το σημαντικό για τους «μπλαουγκράνα» είναι πως η «Μπάρτσα» είναι για έκτη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

«Ο Μέσι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και αυτή την εβδομάδα έδωσε πράγματι πολλά. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέδρο μετά τον αγώνα.

Να θυμίσουμε πως το γκολ της ισοφάρισης της «Μπάρτσα» κόντρα στη Παρί μπορεί να το πέτυχε ο Πέδρο, «γεννήθηκε» όμως χάρις στην έξοχη ατομική ενέργεια και την τέλεια πάσα του Βίγια, που με τη σειρά του «έστρωσε» στον επερχόμενο συμπαίκτη του.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr