Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Δεν υπάρχει πιο ισχυρό κίνητρο»

Μουρίνιο: «Δεν υπάρχει πιο ισχυρό κίνητρο»


Το πάθημα των περασμένων ετών στο champions league θα πρέπει να γίνει μάθημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα με την Γαλατάσαραϊ για τους “8” της διοργάνωσης, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο κίνητρο που έχει ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του αλλά και στους Ντιντιέ Ντρογμπά και Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

«Έχουμε τον στόχο μας για αύριο αλλά το ίδιο και αυτοί. Θέλω να νικήσουμε αλλά και οι αντίπαλοί μας θέλουν το ίδιο. Ο Σνάιντερ και ο Ντρογκμπά ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες για εμένα στο παρελθόν, όμως αύριο θα είναι φίλοι μου και όχι ποδοσφαιριστές της ομάδας μου. Έχουν ένα σπουδαίο προπονητή με εμπειρία σε αγώνες τέτοιου επιπέδου και γι’ αυτό αισθάνεται άνετα. Δεν φοβάται να τέτοιους αγώνες. Έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι παραμένουν ήρεμοι όταν πρόκειται να παίξουν στα προημιτελικά αυτής της διοργάνωσης. Ο Ντρογμπά, ο Σνάιντερ και ο Γιλμάζ θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε ομάδα.

Δεν υπάρχει πιο ισχυρό κίνητρο απ’ το να προκριθείς στα ημιτελικά. Το μοναδικό που μπορεί να ξεπεράσει αυτό είναι το κίνητρο για τον τελικό. Γνωρίζουμε την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτη στη διοργάνωση. Επίσης γνωρίζουμε ότι τελευταία η ομάδα δεν έχει πολλές επιτυχίες. Δεν βλέπω την ομάδα μου καλύτερη ή χειρότερη απ’ ότι πέρσι».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για φαβορί σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Όταν έφτασα εδώ με την Πόρτο και την Ίντερ αυτές οι ομάδες δεν ήταν φαβορί όμως κατέκτησαν το τρόπαιο. Με τη Ρεάλ έχουμε φτάσει ξανά εδώ όμως δεν τα καταφέραμε. Είναι δύσκολο για εμένα να μιλάω για φαβορί γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο».

Για τον Ντρογμπά: «Ο Ντιντιέ ήταν ένας σπουδαίος παίκτης για εμένα, ένας πολύ καλός φίλος και κάποιος ο οποίος θα μείνει στη ζωή μου για πάντα. Έχουμε δημιουργήσει συναισθηματικούς δεσμούς οι οποίοι ξεπερνούν τον χώρο του ποδοσφαίρου».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr