Home SPORTS NEWS Απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ (photos)

Απίστευτος όρος στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ (photos)


Λεπτομέρεια… που έχει την δική της σημασία αποκάλυψαν οι Βραζιλιανοί πως έχει μπει στο συμβόλαιο τουΝεϊμάρ με τη Μπαρτσελόνα, την ίδια ώρα που ο διεθνής άσος μίλησε στον περιοδικό «GQ» της πατρίδας του και αναφέρθηκε τόσο στον ίδιο και τους «μπλαουγκράνα» όσο και στην εθνική Βραζιλίας…

Συγκεκριμένα, το «GloboEsporte» ανέφερε πως στη συμφωνία της «Μπάρτσα» με τον Νεϊμάρ υπάρχει όρος που αναφέρει πως οι φίλοι του Βραζιλιάνου άσου μπορούν να επισκέπτονται τον διεθνή παίκτη μία φορά κάθε δυο μήνες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ο μάνατζερ του παίκτη δεν θέλησε μα επιβεβαιώσει κάτι. Να αναφέρουμε πάντως ότι και κατά την παρουσίαση του Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα ταξίδεψαν μαζί του στη Βαρκελώνη με ιδιωτικό τζετ φίλοι του πρώην αστέρα της Σάντος, μαζί και η σύντροφός του.

Την ίδια ώρα στη βραζιλιάνικη έκδοση του «GQ» ο Νεϊμάρ τόνισε: «Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, όπως και το Μουντιάλ είναι μια μοναδική ευκαιρία στην καριέρα κάθε παίκτη και δεν μπορεί κάποιος να την… χάσει. Δεν είμαι ήρωας, δεν μπορώ πάντα να σκοράρω από κάθε σημείο… Σ’ ένα παιχνίδι μπορεί κάποιος και να σκοράρει, αλλά και να βοηθήσει και με άλλο τρόπο, όπως το να δίνει ασίστ. Από τα παιδικά μου χρόνια είχα ονειρευτεί να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα και τώρα έχω αυτή την πρόκληση»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr