Home SPORTS NEWS Οι 100άρες της «Μπάρσα»! (pic)

Οι 100άρες της «Μπάρσα»! (pic)


Ολοκληρώθηκε χθες (01/06) και το Ισπανικό πρωτάθλημα, και κατά πολλούς ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Όχι άδικα βεβαίως, όταν αγωνίζονται τόσοι εκατομμυριούχοι, μέσα σε 4 άσπρες γραμμές, προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα.

Όμως η ολοκλήρωση του έφερε πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία, ειδικά για τους Λάτρεις των στατιστικών. Οι 100άρες λοιπόν έδωσαν ρεσιτάλ.

Για 23η φορά στην ιστορία της στην Ισπανική Λίγκα, αναδείχθηκε η Μπαρτσελόνα. Έφτασε λοιπόν στο φινάλε τους 100 βαθμούς, και αποτελεί συγκομιδή-ρεκόρ που δύσκολα συναντάμε τόσο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όσο και ειδικότερα στην Ισπανία, που αποτελεί από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα. Παράλληλα, έφτασε και τα 113 γκολ σκοραρίσματος και πραγματικά έδειξε πως άξιζε πανάξια το τίτλο, έχοντας μέσο όρο τερμάτων ανά παιχνίδι 3,02!

 Τέλος,  100άρα είχαμε κι άλλη, που αφορά έμμεσα τους Μπλαουγκράνα. Ο ποδοσφαιριστής των Καταλανών, Σεσκ Φάμπρεγκας, χθες πέτυχε στα 26 του χρόνια το 100ο τέρμα στη καριέρα του, και δείχνει ότι αποτελεί μια σταθερή αξία για τη μεσαία γραμμή, και ότι αφορά το επιθετικό παιχνίδι. Μάλιστα έδειξε να το χαίρεται ιδιαίτερα, με το μικρό παιδί του που «του ευχήθηκε» (Φώτο), γράφοντας σε ένα κολάζ «100 γκολ μπαμπά, πολλά συγχαρητήρια».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr