Home SPORTS NEWS Στις ΗΠΑ το τελικό ραντεβού για Μπέιλ (video)

Στις ΗΠΑ το τελικό ραντεβού για Μπέιλ (video)


Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ θα έχουν ραντεβού στις 6-7 Αυγούστου στην Αμερική, για να διαπραγματευτούν προσφορά 100 εκατ. ευρώ που προσφέρει ο ισπανικός σύλλογος για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Φλορεντίνο Πέρεθ και Ντάνιελ Λέβι αναμένεται να συζητήσουν την πιθανότητα στην προσφορά να συμπεριληφθούν ένας εκ των οι Φάμπιο Κοεντράο και Άνχελ Ντι Μαρία, ωστόσο αυτή θα είναι και η τελική προσφορά των Μαδριλένων.

Όπως αναφέρει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων «El Confidencial», o Μπέιλ θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 9.5 εκατ. ευρώ,

Να σημειωθεί πως ο ισχυρός άντρας των «σπερς» διέκοψε τις διακοπές του και επέστρεψε στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί τόσο με τον Ουαλό όσο και με τη διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρχικά θα έχει μια συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή και αν δεν καταφέρει να τον πείσει να παραμείνει στο Λονδίνο, τότε θα ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους Ισπανούς προκειμένου να αποσπάσει το μεγαλύτερο ποσό.

Δείτε video του Sky Sports:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr