Home SPORTS NEWS «Έφαγαν»… 8 με παίκτη ντοπέ

«Έφαγαν»… 8 με παίκτη ντοπέ


Απίστευτο αυτό που συνέβη με παίκτης της Ταϊτή στο πρόσφατο confederations cup! Όπως ανακοίνωσε η FIFA, Ταϊτινός ποδοσφαιριστής πιάστηκε «ντοπέ» στον αγώνα της ομάδας του με την Ουρουγουάη, στον οποίο η ομάδα του «έφαγε» οκτώ γκολ (8-0)!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί για 30 ημέρες και άνοιξε φάκελο πειθαρχικού ελέγχου για τον ποδοσφαιριστή της Ταϊτή. Κάλεσε μάλιστα τον παίκτη σε απολογία, ενώ ο διεθνής άσος αρνήθηκε να υπάρξει έλεγχος σε δεύτερο δείγμα.
Η FIFA δεν ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη, ή περισσότερες λεπτομέρειες! Απλά έκανε γνωστό, ότι από τον συγκεκριμένο παίκτη ελήφθη δείγμα στον αγώνα με την Ουρουγουάη στις 23 Ιουνίου, ματς στο οποίο η «σελέστε» θριάμβευσε με 8-0 στο Ρεσίφε!

Να θυμίσουμε πως η Ταϊτή έπαιξε στον όμιλο με Νιγηρία, Ισπανία, Ουρουγουάη και βγήκε τελευταία με τέρματα 1-24! Κατάφερε να έχει πάντως παίκτη που έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών!

Είναι μάλιστα η Τρίτη υπόθεση ντόπινγκ μέσα στο 2013 που απασχόλησε τη FIFA. Τον Μάρτιο τιμωρήθηκε με δυο χρόνια αποκλεισμό ο Ζοέλ Σάντσεθ, καθώς είχε βρεθεί ντοπέ σε αγώνα του Περού με τη Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι παίκτης της Τζαμάικα έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών σε αγώνα με την Ονδούρα τον Ιούνιο…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr