Home SPORTS NEWS Απίστευτες καταγγελίες Πέρεθ για Οζίλ

Απίστευτες καταγγελίες Πέρεθ για Οζίλ


Ξαφνικά… έγινε και η μεταγραφή του Μεζούτ Οζίλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ και προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, αφού δεν υπήρξαν ενδείξεις πως ο διεθνής άσος θα άφηνε τη «βασίλισσα»! Τελικά, πολλές… απορίες έλυσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, μιλώντας σε μετόχους του συλλόγου, αποκάλυψε πως ο Γερμανός παίκτης έφυγε από τους «μερένχες», καθώς είχε άστατη εξωγηπεδική ζωή, και τον ενδιέφεραν μόνο οι γυναίκες!

«Δεν ήταν καλός επαγγελματίας. Είχε ψύχωση με γυναίκες. Έβγαινε το βράδυ με τις ερωμένες του και δεν κοιμόταν τα βράδια.
Ο πατέρας του Μουσταφά προσποιόταν πως δεν συνέβαινε τίποτα. Όταν ήρθε να συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου του Μεσούτ, εμείς προτείναμε μία επέκταση μέχρι το 2018 με 6,5 εκ.ευρώ το χρόνο και εκείνος ζητούσε 8,5 εκατομμύρια.
Η έλλειψη επαγγελματισμού από τον παίκτη και η συμπεριφορά του μάνατζέρ του ανάγκασαν τη Ρεάλ να αποδεχτεί την πρόταση των 50 εκ.ευρώ της Άρσεναλ», ήταν τα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «ABC».

Ίσως τελικά να έχει κάποια βάση και το ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo», καθώς η εφημερίδα της Βαρκελώνη ανέφερε πως ο Μεζούτ Οζίλ διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την Άιντα Γέσπικα, ενώ το μοντέλο από τη Βενεζουέλα, με χρόνια δουλειάς στην Ιταλία! Με τον Γερμανό άσο να φέρεται πως έχει σχέση με την Μάντι Καπρίστο (φωτό).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr