Home SPORTS NEWS Ο Μπόατενγκ έφυγε λόγω του ρατσισμού

Ο Μπόατενγκ έφυγε λόγω του ρατσισμού


Πολλοί παραξενεύτηκαν, όταν έγινε γνωστό πως ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ αφήνει τη Μίλαν για να συνεχίσει στη Σάλκε, ενώ οι «ροσονέρι» είχαν πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Αϊντχόφεν. Τελικά, ο οικονομικός διευθυντής της Σάλκε, Πέτερς Πέτερς έλυσε το μυστήριο, καθώς έκανε γνωστό ότι ο Γκανέζος άσος (σκόραρε στη ρεβάνς με την PSV) αποφάσισε να φύγει από τη Μίλαν λόγω του ρατσισμού!

Να θυμίσουμε πως ο Μπόατενγκ, αλλά συμπαίκτες του στη Μίλαν είχαν πέσει πολλές φορές θύματα ρατσιστικών επιθέσεων, γεγονός που τον έκανε να αναζητήσει αλλού το μέλλον του. Ο πρώην άσος της ιταλικής ομάδας το περασμένο Ιανουάριο είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο λόγω ρατσιστικών σχολίων σε φιλικό της Μίλαν, γεγονός που πήρε μεγάλες διαστάσεις…

Σύμφωνα με τον Πέτερς Πέτερς ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ είχε πάρει τον λόγο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πως θα μπορέσει να το κάνει αμέσως μόλις οι «ροσονέρι» προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήθελε να φύγει λόγω των πολλών ρατσιστικών επιθέσεων κατά την παραμονή του στην Ιταλία. Ο Μπόατενγκ είχε τον λόγο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πως θα τον άφηνε να φύγει μετά την πρόκριση της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ», υπογράμμισε ο οικονομικός διευθυντής των «βασιλικών μπλε»!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr