Home SPORTS NEWS Η Ρεάλ είχε στην… αγκαλιά της τον Νεϊμάρ

Η Ρεάλ είχε στην… αγκαλιά της τον Νεϊμάρ


Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη η «As», με την ισπανική εφημερίδα να κάνει γνωστό πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στην… αγκαλιά της τον Νεϊμάρ, αλλά τον έχασε για 60.000 ευρώ!

Όλα συνέβησαν πριν από επτά χρόνια! Τότε, ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα έκανε προπονήσεις με τους μικρούς της «βασίλισσας» για δύο εβδομάδες. Ήταν 14 ετών. Η «As» αποκάλυψε πως η «βασίλισσα» είχε βγάλει, στις 30 Μαρτίου του 2006, στον πρώην αστέρα της Σάντος δελτίο στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Μόνο που η μεταγραφή δεν έγινε, καθώς η τότε διοίκηση της Ρεάλ δεν έδωσε 60.000 ευρώ που ζητούσε ο μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, ο οποίος βρίσκονταν στην Μαδρίτη μαζί με τον πιτσιρικά (εκείνη τηνεποχή) Βραζιλιάνο παίκτη και τον πατέρα του.

Έτσι, ενώ είχε συγγραφεί συμβόλαιο προτεραιότητας για την Ρεάλ πάνω στον ποδοσφαιριστή με ισχύ από το 2006 έως το 2011, το τελευταίο δεν υπογράφηκε…

Τον Μάρτιο του 2006, πρόεδρος της «βασίλισσας» ο Φερνάντο Μαρτίν, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε αποχωρήσει έναν μήνα πριν, εντελώς ξαφνικά. Ο Ραμόν Μαρτίνεθ, τεχνικός γραμματέας τότε στη Ρεάλ, εισηγήθηκε την απόκτηση του Νεϊμάρ, αλλά ο Κάρλος Μαρτίνεθ ντε Αλμπορνόθ, γενικός διευθυντής της ομάδας, «άναψε»… κόκκινο, καθώς δεν ήθελε πάρει αυτός την ευθύνη να δώσει τα παραπάνω χρήματα που χρειάστηκαν για έναν 14άχρονο πιτσιρικά.

Η «As» φιλοξένησε και συνέντευξη του τότε προπονητή της ομάδας παίδων της Ρεάλ, Χεσούς Γουτιέρεθ, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νεϊμάρ, μόνο που δεν μπόρεσε να τον προπονήσει! «Ο Νεϊμάρ θα μπορούσε να είχε γίνει ο Μέσι της Μαδρίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αντιλαμβάνονταν το ποδόσφαιρο σαν να ήταν ενήλικας. Ήταν λίγο απείθαρχος τακτικά, αλλά όταν έπαιρνε την μπάλα, στο 99% των περιπτώσεων έπαιρνε την κατάλληλη απόφαση. Έμεινα έκθαμβος με την τεχνική του κατάρτιση, αλλά και το ότι εκτελούσε και με τα δύο πόδια».

Να θυμίσουμε πως πριν ο Νεϊμάρ πάει τελικά στη Μπαρτσελόνα, είχε κάνει προσπάθεια και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, να τον… αρπάξει, ίσως και για να πάρει «ρεβάνς» για την… απώλεια του παίκτη πριν από μερικά χρόνια! Μόνο που η Μπαρτσελόνα τον έκανε δικό της…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr