Home SPORTS NEWS Μόνη πρώτη η Ρωσία, νίκη για Καζακστάν (vid)

Μόνη πρώτη η Ρωσία, νίκη για Καζακστάν (vid)


Την μοναξιά της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου απολαμβάνει η Ρωσία, καθώς επικράτησε με 4-1 του Λουξεμβούργου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφήνοντας στην δεύτερη την Πορτογαλία.

Η «κόκκινη αρκούδα» είχε εύκολο έργο απέναντι στο σαφώς πιο αδύναμο Λουξεμβούργο, δείχνοντας από πολύ νωρίς τις άγριες διαθέσεις της. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στα 18 δευτερόλεπτα του ματς με τον Αλεκσάνταρ Κοκόριν, ο οποίος στο 36′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος του ματς ο Κερζάκοφ έκανε το 3-0 στο 60′, με τον Γιοακίμ να μειώνει σε 3-1 με την συμπλήρωση 90 λεπτών. Όμως η Ρωσία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς στις καθυστερήσεις ο Σαμέντοφ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ρωσία: Ακινφέεβ, Ιγκνάσεβιτς, Ντενίσοφ, Μπιστρόφ (68’ Σαμέντοφ), Κερζάκοφ, Γκρανάτ, Σιρόκοφ (82’ Ριαζάντσεφ), Κοκόριν (46’ Ιόνοφ), Φαϊζουλίν, Κοζλόφ, Κομπάροφ.

Λουξεμβούργο: Χούμπερτ, Ντα Μότα, Παγιάλ, Γκέρσον (66’ Πίτερς), Γιόακιμ, Λατέρζα, Φίλιπς, Γιάνς, Γιάνις, Μπένσι (78’ Λουίσι), Τουρπέλ (61’ Μπαστός).

Επιτέλους νίκη για το Καζακστάν

Χρειάστηκε να περάσουν επτά αγώνες για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη το Καζακστάν. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 2-1 των Νήσων Φερόε με 2-1, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ωστόσο η νίκη δεν ήρθε εύκολα, καθώς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Μπεντζάμισεν. Στο δεύτερο μέρος του ματς, το Καζακστάν ανέβασε τον ρυθμό του και ισοφάρισε αρχικά με τον Νουρνταουλέτοφ στο 50′, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό 2-1, έκανε ο Αντρέι Φινοτσένκο στο 65’.

Καζακστάν: Σιντελνίκοφ, Λογκβινένκο, Νουρνταελούτοφ, Νμιτρένκο, Ζουμασκάλιεφ (89’ Καϊρούλιν), Σομκό, Μπογκντάνοφ, Κιζινιτσένκο, Κορόμπκιν, Σέτκιν (46’ Φινότσενκο), Κισλίτσιν (83’ Οσταπένκο)

Νήσοι Φερόε: Νίλσεν, Νάες, Ντάβιντσεν, Μπάλντβινσον, Ντάβιντσεν, Όλσεν, Μπεντζάμισεν, Χάνσον (80’ Βάτνσταλ), Χολστ, Έντμουντσον (80΄ Κλετσκάρο), Μούριτσεν.

Ρωσία – Λουξεμβούργο 4-1

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr