Home SPORTS NEWS Σοκάρουν οι εικόνες με… Τέβες (video&pics)

Σοκάρουν οι εικόνες με… Τέβες (video&pics)


Δολοφονικό… ήταν το μαρκάρισμα του Τσίρο Ιμόμπιλε στον Κάρλος Τέβες στον ντέρμπι του Τορίνο! Ο Ιταλός επιθετικός της Τορίνο προσπάθησε να κόψει τον αντίπαλό του με κάθε… τρόπο από πίσω, με αποτέλεσμα η σκαριά του παπουτσιού του να… αποτυπωθεί στο πόδι του Αργεντινού άσου! Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της «κυρίας» το πόδι του και ειδικότερα ο αστράγαλος δεν έχουν εσωτερική ζημιά. Η παρουσία του Τέβες στον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ θεωρείται πάντως απίθανη!

Ο παίκτης της Τορίνο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, κάτι που προκάλεσε απορία στην Ιταλία και όχι μόνο… Ο Κάρλο Τέβες, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δημοσίευσε στο «Twitter» φωτογραφίες που σοκάρουν, γράφοντας με παράπονο: «Μας λένε ότι πάντα κερδίζουμε με βοήθεια. Γι’ αυτό το μαρκάρισμα που σχεδόν μου έσπασε τον αστράγαλο ο αντίπαλος πήρε μόνο κίτρινη κάρτα».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Γιουβέντους, η οποία αναφέρει: «Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Τορίνο ο Κάρλος Τέβες δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, που προκάλεσε και σκίσιμο στον αστράγαλο του. Η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες αλλά η παρουσία του στον αγώνα της Τετάρτης με τη Γαλατασαράι είναι εξαιρετικά αμφίβολη»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr