Home SPORTS NEWS Αγκουέρο: «Ήθελα να φύγω για την Ιντεπεντιέντε»

Αγκουέρο: «Ήθελα να φύγω για την Ιντεπεντιέντε»


Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται για τον Αγκούερο. Φαίνεται πως η καρδιά του Αργεντινού παίχτη της Σίτι ανήκει στην Ιντεπεντιέντε, την ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Όπως εξομολογήθηκε, σχεδόν ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει τη Σίτι το καλοκαίρι και να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του: “Αγαπώ την Ιντεπεντιέντε και όσον αφορά στην υποβάθμιση του συλλόγου στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκα πολύ κοντά στο να γυρισώ πίσω για να την βοηθήσω. Ο μάνατζερ μου όμως, είπε οτι η Σίτι θα μας “σκοτώσει” αν φύγουμε”.

“Ξέρω οτι η δουλειά μου είναι στη Σίτι, αλλα θέλω πολύ να βοηθησώ την ομάδα να ανέβει κατηγορία”.

Η Ιντεπεντιέντε είναι ανάμεσα στις πέντε δημοφιλέστερες ομάδες της Αργεντινής και πρόσφατα έπεσε κατηγορία. Ο Αγκουέρο άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ομάδας στα 9 του χρόνια, το 1997. Επαγγελματικά, ξεκίνησε να παίζει στην Ιντεπεντιέντε σε ηλικία 15 χρόνων και παρέμεινε στον σύλλογο μέχρι και το 2006, που πήρε μεταγραφή για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μπορεί τελικά να μην τόλμησε το βήμα της μεταγραφής, αλλά οι δηλώσεις του έχουν προκαλέσει ανησυχία στη Σίτι, αφού άφησε ανοιχτή την πόρτα της εξόδου απο τον σύλλογο του Μάντσεστερ: “Είμαι ευχαριστήμενος στη Σίτι, αλλά οπωσδήποτε θα επιστρέψω στην Ιντεπεντιέντε στο μέλλον, αφού θέλω να κλείσω την καριέρα μου εκεί”.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr