Home SPORTS NEWS Μόνο με… θαύμα στο Μουντιάλ ο Φαλκάο (videos)

Μόνο με… θαύμα στο Μουντιάλ ο Φαλκάο (videos)


Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Ραμαντέλ Φαλκάο, καθώς ο διεθνής άσος έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατό του και αυτό σημαίνει πως θα είναι εκτός για περίπου έξι μήνες. Είδηση που επιβεβαίωσε ο Πορτογάλος χειρούργος που θα κάνει την επέμβαση στον διεθνή άσο και τη μετέδωσε το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE). Τα λόγια του σόκαραν και την Κολομβία, αντίπαλο της εθνικής μας στο Μουντιάλ, καθώς φαίνεται πως μόνο με… θαύμα ο επιθετικός της Μονακό θα δώσει το «παρών» στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου…
Αργότερα τα κακά μαντάτα επιβεβαίωσε και η Μονακό με ανακοίνωση που εξέδωσε και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οι γιατροί θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για ταχεία επιστροφή».

Να θυμίσουμε πως ο Φαλκάο τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου (φάση των «32») με την Σάσαλο στο «Ζερλάν», μετά από άγαρμπο μαρκάρισμα από αντίπαλό του (δεν ήθελε να τον χτυπήσει) και το ιατρικό τιμ της Μονακό τόνιζε από την πρώτη στιγμή πως ο τραυματισμός του είναι σοβαρός!

Στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) μίλησε ο χειρουργός, Χοσέ Κάρλος Νορόνια που εξέτασε τον παίκτη και θα του κάνει την επέμβαση στην Πορτογαλία. Ο Φαλκάο στάθηκε λοιπόν πολύ άτυχος και υπέστη τον χειρότερο τραυματισμό που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Με πολλούς να κατηγορούν και τον Κλαούντιο Ρανιέρι για το γεγονός πως τον έβαλε τον Κολομβιανό παίκτη να παίξει στον συγκεκριμένο αγώνα κόντρα σε ομάδα από μικρότερη κατηγορία!

Θυμηθείτε εδώ τη φάση του τραυματισμού

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr