Home SPORTS NEWS Καθάρισε… ο Παστόρε για την Παρί

Καθάρισε… ο Παστόρε για την Παρί

pastore


Με το 1-3 από τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ να είναι… νωπό, η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να πέρασε με το ίδιο σκορ από τη Νίκαια για την 32η αγωνιστική του Σαμπιονά και έτσι ανέβηκε ξανά στην κορυφή και στο +1 από την Λυών (παίζει την Κυριακή με τη Σετ Ετιέν εντός). Μεγάλος πρωταγωνιστής για την πρωταθλήτρια, που είχε ξανά σημαντικές απουσίες, ήταν ο Χαβιέρ Παστόρε, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ…

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε την 3η σερί νίκη, ενώ η Νις που έχασε μετά από σερί 2-1-0, έμεινε στους 41 πόντους και δεν… κοιμάται ακόμα ήσυχα σε ότι αφορά στη παραμονή της.

Ο Χαβιέρ Παστόρε σκόραρε δύο φορές, για πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια, στο 40’ και στο 63’, δίνοντας  ισάριθμες φορές το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αφού ενδιάμεσα (45’) είχε ισοφαρίσει ο άλλοτε Παριζιάνος, Ματιέ Μποντμέρ!
Στο 69’ σκόραρε και ο Έντινσον Καβάνι με εκτέλεση πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, με τον Ουρουγουανό να βρίσκει δίχτυα στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις μήνες!

Οι συνθέσεις
ΝΙΣ: Πουπλέν, Πιελ, Ζενεβουά, Μποντμέρ, Αμαβί, Μεντί, Ραφετρανιενά (57′ Ντιγκάρ), Κάρλος Εντουάρντο, Μπενραχμά (62′ Χουλτ), Εϊσερίκ, Πλεά (70′ Μποσετί).
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σίριγκου, Οριέ, Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Ντιν, Καμπάγ (60′ Ματουιντί), Παστόρε, Ραμπιό, Λούκας Μόουρα (73′ Μπαεμπέκ), Λαβέτσι (86′ Μαξουέλ), Καβάνι.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr