Home SPORTS NEWS Μαγεία… με καλό σκοπό

Μαγεία… με καλό σκοπό

ronazida


Με πολλά αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου (εν ενεργεία και παλαίμαχοι) και με ελληνικό χρώμα (λόγω της παρουσίας του Στάθη Ταυλαρίδη), έγινε για ακόμα μια χρονιά (12η) ο «Αγώνας κατά της φτώχειας», που διοργανώνεται από τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Ρονάλντο. Αυτή τη φορά το παιχνίδι διεξήχθη στην έδρα της Σεντ Ετιέν, ανάμεσα σε επίλεκτους της γαλλικής ομάδας και τους φίλους των Ζιντάν-Ρονάλντο, ενώ τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα δοθούν για την στήριξη από τα θύματα του ιού Έμπολα! Το ματς έληξε 9-7 υπέρ των «στεφανουά», με 3-5 ημίχρονο, αλλά το σημαντικό είναι πως το παρακολούθησαν 34.000 φίλαθλοι, οπότε είναι πολλά και τα έσοδα.

Το ματς γίνεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και ο Στάθης Ταυλαρίδης αγωνίστηκε στους επίλεκτους της Σεντ Ετιέν (ήταν βασικός στέλεχος στην γαλλική ομάδα την περίοδο 2007-2010). Για τους φίλους Ζινεντίν Ζιντάν-Ρονάλντο βασικός ήταν και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ερίκ Αμπιντάλ… Φυσικά έγιναν πολλές αλλαγές, και πολλοί θυμήθηκαν τα… μαγικά από αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος!

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με τις εξής ενδεκάδες:

Ομάδα Ζιντάν-Ρονάλντο: Μπαρτέζ, Τζαμπρότα, Καρεμπέ, Φρανκ Ντε Μπουρ, Αμπιντάλ, Ζεέντορφ, Τζοργκαέφ, Πομπόρσκι, Τρεζεγκε, Ζιντάν, Ρονάλντο.

Αγωνίστηκαν και οι: Φαν Ντερ Σαρ, Καφού, Ρόναλντ Ντε Μπουρ.

Σέντ Ετιέν All Stars: Ζανό, Ταυλαρίδης, Ζουμά, Κβαρμέ, Μπατλές, Πεντρόν, Μόραβτσικ, Μολό, Μπρίσον, Σαμπλέ, Άλεξ.

Αγωνίστηκαν και οι: Ομπαμεγιάνκ, Φειντούνο, Οκότσα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr