Home SPORTS NEWS Ζέσους: «Στη Μπενφίκα δεν με ήθελαν πλέον…»

Ζέσους: «Στη Μπενφίκα δεν με ήθελαν πλέον…»

zesus


Η μετακίνηση του Ζέσους στην «μισητή» συμπολίτσσα της Μπενφίκα, στη Λισαβόνα, προκάλεσε την οργή των οπαδών των «αετών».

Ο ίδιος, δεν δείχνει να το σκέφτεται και δηλώνει απόλυτα προσηλωμένος στη νέα του δουλειά και τις ανάγκες της Σπόρτινγκ, προκιμένου να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα έχει την υπογραφή του, σκεπτόμενος να υιοθετήσει το αγαπημένη του 4-4-2, όπως έκανε και στη Μπενφίκα.

Μιλώντας για την επιλογή του να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Σπόρτινγκ, ο Ζόρζε Ζέσους ανέφερε: «Έφυγα από τη Μπενφίκα έπειτα από 6 χρόνια παρουσίας. Δεν με ήθελαν πλέον εκεί κι έτσι αποφάσισα κι εγώ να αλλάξω. Το καταλαβαίνεις πολύ καλά όταν δεν σε θέλει πλέον η διοίκηση σε μια ομάδα. Θα μπορούσα να έχω πάει και στην Ιταλία καθώς είχα προτάσεις από τέσσερις ομάδες» είπε ο νέος κόουτς των «λιονταριών» στη «Record».

silva

Ετσι έδωσαν τα χέρια Σπόρτινγκ – Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του και να παρουσοαστεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος έλυσε τη συνεργασία του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τον ερχομό του στην χώρα μας.

Ωστόσο, ποια ήταν η πρόταση που έφερε τη «χρυσή τομή» στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών;

Σύμφωνα με την «O Jogo» ο 38χρονος θα λάθει 500.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Επίσης, το αγκάθι να μην μπορεί να προπονήσει μία εκ των Πόρτο – Μπενφίκα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια… βγήκε, με τα «λιοντάρια» να κάνουν πίσω και να ρίχνουν αυτή τους την επιθυμία στα δύο έτη.

Πηγή: Gazzetta.gr