Home SPORTS NEWS “Πάγωσε” το Περιστέρι ο Φαν Πέρσι, φωνάζει ο Ατρόμητος

“Πάγωσε” το Περιστέρι ο Φαν Πέρσι, φωνάζει ο Ατρόμητος

1294502


Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι… μίλησε στο 89′ με κεφαλιά και η Φενέρμπαχτσε πέρασε με 1-0 από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος έχει παράπονα από τον Ιταλό διαιτητή, Ντανιέλε Ορσάτο, για δυο περιπτώσεις πέναλτι και για σπρώξιμο στον Μπιτόλο στη φάση του γκολ.
Ότι οι ελπίδες δεν ήταν με το μέρος του Ατρομήτου, το γνωρίζαμε. Οτι η διαφορά στα μπάτζετ των δυο ομάδων ήταν χαώδης, επίσης ήταν γνωστό. Να όμως που χρειάστηκε ένας Ιταλός διαιτητής να βάλει το… χέρι του για να μην ανατραπούν τα δεδομένα που υπήρχαν πριν τον αγώνα, όπως ακριβώς έκανε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην φάση του γκολ του στο 89ο λεπτό, που εν πολλοίς αποτέλεσε την “ταφόπλακα” στα όποια όνειρα των Περιστεριωτών για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Το γκολ του Ολλανδού επιθετικού με κεφαλιά στην δεξιά γωνία, σε συνδυασμό με τα δυο πέναλτι που κακώς δεν έδωσε ο Ντανιέλε Ορσάτο, με το πρώτο στον Μαρσελίνιο (39′) να είναι πάντως πιο καραμπινάτο σε σχέση με αυτό στον Ναπολεόνι (81′), καταδίκασαν την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, που έχασε με 1-0 και πλέον απαιτείται υπέρβαση μέσα στο “Σουκρού Σαράτσογλου” απέναντι σε αυτή του Βιτορ Περέιρα, αν θέλει να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Europa League.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο
Βοηθοί: Λορέντσο Μονγκανέλι, Αντρέα Παντοβάν

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ουσέρο (90′ Εμπό), Πίτου Γκαρσία (85′ Λε Ταλέκ), Γοδόι, Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (76′ Μπρίτο).
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Περέιρα): Βολκάν, Σόουζα, Σο (80′ Φαν Πέρσι), Φερναντάο, Ντιέγκο, Μεϊρέλες (71′ Τοπάλ), Νανί (87′ Σεν), Οζμπαϊρακλί, Άλβες, Αμπντουλάγιε, Κανέρ.

Γκολ: 89′ Φαν Πέρσι

πηγη: sport24.gr