Home SPORTS NEWS Ίντερ 5X5, “σοκ” για Ρόμα και Γιουβέντους

Ίντερ 5X5, “σοκ” για Ρόμα και Γιουβέντους

inter


Συγκλονιστικό το φινάλε στις αναμετρήσεις της Τετάρτης στην Serie A, με την Φροζινόνε να παίρνει τον πρώτο της βαθμό ισοφαρίζοντας στο 92′ την Γιουβέντους στο Τορίνο και την Ρόμα να χάνει από την Σαμπντόρια με αυτογκόλ του Κώστα Μανωλά στο 85′.

Στην κορυφή παραμένει μόνη η Ίντερ, η οποία με γκολ του Φελίπε Μέλο νίκησε 1-0 την Βερόνα και έκανε το “5 στα 5”.

Inter 1-0 Verona # Felipe MeloInter 1-0 Verona # Felipe Melo Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Wednesday, 23 September 2015

Η Γιουβέντους ήταν κοντά στην πρώτη της εντός έδρας νίκη με το γκολ του Σιμόνε Τζάτζα, αλλά στο 92′ η Φροζινόνε ισοφάρισε σε 1-1 με τον Λεονάρντο Μπλάνκαρντ και πήρε εντυπωσιακά τον πρώτο της βαθμό στην Serie A.

Η Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ με το 6ο γκολ του Εντέρ, η Ρόμα απάντησε με Σαλάχ, αλλά η ομάδα της Γένοβας πήρεε τη νίκη χάρη στο αυτογκόλ του Μανωλά στο 85′. Σέντρα από δεξιά και ο Έλληνας άσος πήγε να διώξει μέσα από την μικρή περιοχή χωρίς πίεση αντιπάλου, όμως δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε άθελά του στα δίχτυα του Ντε Σάνκτις.

Η Φιορεντίνα επικράτησε με 2-0 της Μπολόνια με Μπλαστσικόβσκι και Κάλινιτς και ανέβηκε στην δεύτερη θέση, καθώς η Τορίνο έχασε στην Βερόνα από την Κιέβο (1-0), ενώ η Λάτσιο νίκησε 2-0 την Τζένοα, η Κάρπι έμεινε στο 0-0 με την Νάπολι και η Σασουόλο νίκησε 1-0 στο Παλέρμο και ανέβηκε στην 3η θέση.

Sampdoria 2-1 AS Roma # All GoalsSampdoria 2-1 AS Roma # All GoalsExclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Wednesday, 23 September 2015

Πηγή: Sport24.gr