Home SPORTS NEWS Ξέσπασε η Νάπολι!

Ξέσπασε η Νάπολι!

napoli


Η Νάπολι έφτασε με εμφατικό τρόπο στην πρώτη της νίκη. Τόσο εμφατικό, που είχε να κερδίσει με 5-0 στη Serie A από τον Σεπτέμβριο του 2007! Εκείνη που πλήρωσε τα σπασμένα ήταν η Λάτσιο, που μετά την βαριά ήττα με 4-0 από την Κιέβο, διασύρθηκε και από την ομάδα του Σάρι, που ήταν πολύ ανώτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Ιγουαΐν απείλησε πρώτος στο 5’, πριν ο Κεϊτά δείξει ότι το ματς δε θα είναι εύκολο, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 7’. Εκείνη, όμως, έμελλε να είναι και η μοναδική φάση που δημιούργησαν οι λατσιάλι μέχρι το 89’! Ο Άλαν (8’) πλησίασε στο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 14’ με τον Ιγουαΐν. Οι Ναπολιτάνοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 35’ μετά από ωραία ασίστ του Ινσίνιε ο Άλαν έκανε και το 2-0 με την άμυνα των φιλοξενούμενων να είναι αλλού γι’ αλλού. Ο Ινσίνιε έχασε την τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο (38’), ενώ οι αλλαγές του Πιόλι στο δεύτερο δεν βοήθησαν και πολύ την κατάσταση.

Στο 47’ ο Μαρκέτι αρχικά έβγαλε το σουτ του Ιγουαΐν, όμως ο Ινσίνιε πήρε το ριμπάουντ, για να κάνει το 3-0 από κοντά! Στο 59’ ο Ιγουαΐν βρήκε και πάλι δίχτυα για το 4-0, ενώ το 5-0 ήρθε στο 79’ με υπέροχο τελείωμα του Γκαμπιαντίνι μετά από την ασίστ του Άλαν! Οι πρωτευουσιάνοι κατάφεραν να απειλήσουν μόνο στο τέλος, όταν ο Ρέινα νίκησε τον Κεϊτά στο 89’, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς σταμάτησε στο δοκάρι, για να μείνει το 5-0 μέχρι το τέλος.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Άλαν, Χάμσικ (60′ Λόπεθ), Ζορζίνιο, Καγιεχόν, Ινσίνιε (74′ Ελ Καντουρί), Ιγουαΐν (65′ Γκαμπιαντίνι)

Λάτσιο (Στέφανο Πιόλι): Μαρκέτι, Μπάστα, Μαουρίσιο, Χεντ, Ράντου, Ονάζι, Παρόλο, Μάουρι (46′ Φελίπε Άντερσον), Λούλιτς (46′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Κεϊτά, Μάτρι (74′ Τζόρτζεβιτς)

Τα γκολ:

Napoli 1-0 Lazio # Higuain Napoli 1-0 Lazio # Higuain Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Sunday, 20 September 2015

 

Napoli 2-0 Lazio # AllanNapoli 2-0 Lazio # Allan Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Sunday, 20 September 2015

 

Napoli 3-0 Lazio # Insigne Napoli 3-0 Lazio # Insigne Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Sunday, 20 September 2015

Napoli 4-0 Lazio # Super Higuain [ Doublé ]Napoli 4-0 Lazio # Super Higuain [ Doublé ]Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Sunday, 20 September 2015

 

Napoli 5-0 Lazio # GabbiadiniNapoli 5-0 Lazio # Gabbiadini Exclusive Live Sports HD

Posted by Live Sports HD on Sunday, 20 September 2015

 

Πηγή: Gazzetta.gr