Home SPORTS NEWS Πρώτη νίκη για Φροζινόνε

Πρώτη νίκη για Φροζινόνε

frosinone


Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα άνοιξε το σκορ με τη βοήθεια ενός αντιπάλου. Ο Μοϊσάντερ έστειλε την μπάλα με απίθανο τρόπο στα δίχτυα της δικής του εστίας, στο 6ο λεπτό. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα είναι το τελικό σκορ, Αταλάντα και Σαμπντόρια επιφύλασσαν δύο γκολ για τις καθυστερήσεις. Ο Ντένις έκανε το 2-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ο Σοριάνο, μείωσε στο τελικό 2-1 στο τέταρτο.

Την πρώτη της νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα, πανηγύρισε η νεοφώτιστη, Φροζινόνε. Κι αν στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα, στο “Στάντιο Ματούζα”, κόντρα στην Έμπολι, στο δεύτερο ο Ντιονίζι εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 58ο λεπτό άνοιξαν το σκορ.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 71ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την ιδανική αντεπίθεση – μαζί με τα λάθη των αμυντικών της Έμπολι – και διαμόρφωσε το 2-0, αποτέλεσμα το οποίο έμελλε να είναι και τελικό. Η αποβολή του Σαπονάρα έβαλε “ταφόπλακα” στα όποια όνειρα της Έμπολι. Η Φροζινόνε εκμεταλλεύτηκε την έδρα της κι έφτασε μετά από πέντε αγωνιστικές, στην πρώτη της νίκη στη Serie A. Ιστορική βραδιά για την μικρή πόλη του Λάτσιο.

Πηγή: Sport24.gr