Home SPORTS NEWS Σπουδαίο διπλό με ανατροπή για την ΑΕΚ 2-1 τη Βέροια

Σπουδαίο διπλό με ανατροπή για την ΑΕΚ 2-1 τη Βέροια

ÌÁÍÔÁËÏÓ ÂÁÑÃÊÁÓ ÐÏÕÃÃÏÕÑÁÓ  ÂÅÑÏÉÁ - ÁÅÊ  MANTALOS VARGAS POUGOURAS VERIA - AEK (SUPERLEAGUE 2015-2016)


Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Βέροια έφτασε στην ανατροπή με δυο γκολ στου δεύτερο μέρος από τους Μπουονανότε και Μπαρμπόζα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια.

Πριν από λίγες μέρες στην Τούμπα, η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ αλλά τελικά έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια. Τη Δευτέρα στην Βέροια ήταν η σειρά της να κάνει ανατροπή. Και μάλιστα στο… παραπέντε.

Η ΑΕΚ έφυγε με τη νίκη από την Βέροια, παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρόλο που χρειάστηκε να πετύχει το τελικό 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο τελευταίο λεπτό του ματς. Μάλιστα για να φτάσει μέχρι και την ανατροπή, ο Δέλλας χρειάστηκε να πάρει ένα τεράστιο ρίσκο.

Ρίσκο απαραίτητο, καθώς η ΑΕΚ είχε πέσει στην αμυντική παγίδα που είχε στήσει η Βέροια και κινδύνευε μέχρι και το 90’, να πετάξει ακόμα δυο βαθμούς. Όμως τελικά έφυγε με το τρίποντο. Όσο για τους γηπεδούχους, το πάλεψαν το ματς και έτσι όπως εξελίχθηκε, θα μπορούσαν να κρατήσουν έστω και την ισοπαλία.
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Κουρέντας (Τρικάλων)

Γκολ: 32’ Νέτο, 49’ Μπουονανότε, 90’ Μπαρμπόζα

Κάρτες: 28’ Πούγγουρας, 38’ Σιόντης, 51’ Σιμοες, 87’ Βάργκας, 90’ Ναζλίδης, Μπαρμπόζα

Βέροια (Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Πουγγούρας, Γιαννούλης,Σιόντης, Βεργώνης, Νέτο (87’ Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Μερεμπασβίλι (79’ Μαγιέφσκι), ΑΜπντούν (70’ Κόλα)

ΑΕΚ (Δέλλας): Μπαρόχα, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος(80’ Μπαρμπόζα), Γκάλο, Σιμόες (63’ Πλατέλλας), Γιόχανσον, Μπουονανότε(75’ Κρισάντους), Βάργκας, Μάνταλος. Αραβίδης.

πηγη: sport24.gr/contra.gr