Home SPORTS NEWS Φουλ για τίτλο η Μπόκα Τζούνιορς

Φουλ για τίτλο η Μπόκα Τζούνιορς

boca


Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αργεντινή βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιορς, καθώς νίκησε 3-0 την Μπάνφιλντ και άφησε 4 βαθμούς πίσω της την Σαν Λορένσο.

Χίνο Περούσι, Χόναταν Καλέρι και Κάρλος Τέβες πέτυχαν τα τέρματα στο “Μπομπονέρα”, ενώ η Σαν Λορένσο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Τίγκρε, έτσι δεν βρίσκεται πλέον σε απόσταση… βολής.

Τα ματς που απομένουν στην Μπόκα είναι εντός με Κρουσέρο ντελ Νόρτε, εκτός με Ράσινγκ Κλουμπ, εντός με Τίγκρε και εκτός με Ροσάριο Σεντράλ. Τα ματς της Σαν Λορένσο είναι εντός με Ροσάριο Σεντράλ, εκτός με Ολίμπο, εντός με Τέμπερλεϊ και εκτός με Ατλέτικο Ραφαέλα.

Στο… κόλπο πάντως είναι και η Ροσάριο Σεντράλ που βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, αλλά στην 27η αγωνιστική παίζει στην έδρα της Σαν Λορένσο και στην 30ή υποδέχεται την Μπόκα, έτσι ελπίζει στο θαύμα.

Η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία είχε ρίξει το βάρος στο Copa Libertadores και το κατέκτησε για 3η φορά στην ιστορία της, έτσι έμεινε εκτός “μάχης” τίτλου, νίκησε με 1-0 στην έδρα της Κρουσέρο ντελ Νόρτε, με γκολ του Γκονσάλο “Πίτι” Μαρτίνες, ενώ έπαιζε με αναπληρωματικούς.

Πηγή: Sport24.gr