Home SPORTS NEWS CR7: «Ο γιος μου έχει έναν απίστευτο πατέρα»

CR7: «Ο γιος μου έχει έναν απίστευτο πατέρα»

Είναι ένα θέμα για το οποίο δεν τον έχουμε ακούσει να μιλάει. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο «The Jonathan Ross Show» ρωτήθηκε για τη μητέρα του μικρού Κριστιάνο και δήλωσε σίγουρος 100% ότι ο γιος του θα καταλάβει όταν του εξηγήσει.


Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα να μεγαλώνει χωρίς τη μητέρα του. Υπάρχουν στον κόσμο πολλά παιδιά που δεν έχουν μητέρα ή πατέρα, γιατί μπορεί να έχουν πεθάνει ή αν υπάρχουν μπορεί να τα χτυπάνε», μάλιστα στη συνέχεια στάθηκε στον ρόλο που παίζει στην ανατροφή του ο ίδιος αλλά κι η οικογένειά του:

«Ο μικρός Κριστιάνο έχει πατέρα, έναν απίστευτο πατέρα, έχει γιαγιά, έχει την υποστήριξη της οικογένειάς μου. Κάποιες πτυχές της ζωής ενός ανθρώπου είναι ιδιωτικές και ο κόσμος πρέπει να το σέβεται αυτό».

Όσο για το αν μιλήσει γι αυτό το θέμα στον γιο του απάντησε:

«Όταν ο γιος μου μεγαλώσει θα του πω την αλήθεια γιατί την αξίζει, αλλά δεν χρωστάω καμία εξήγηση στον κόσμο. Θα του το πω όταν κρίνω πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Στα 10, 11, 12 χρόνια του. Δεν ξέρω. Όμως είμαι σίγουρος 100% πως θα με καταλάβει».

Πηγή: Gazzetta.gr