Home SPORTS NEWS Πλατινί: “Καμία έκπληξη η τιμωρία”

Πλατινί: “Καμία έκπληξη η τιμωρία”

platini


Ο Μισέλ Πλατινί αντιμετώπισε με…. ψυχραιμία την τιμωρία 8χρονου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο που του επέβαλε η FIFA, υποστηρίζοντας πως τα πάντα είχαν αποφασιστεί εδώ και καιρό.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση της FIFA για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για Μπλάτερ και Πλατινί για την επόμενη 8ετία, ο απερχόμενος πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θέλησε να δώσει συνέντευξη Τύπου για να προβάλλει τις απόψεις του, με τον πρόεδρο της UEFA από την πλευρά του να είναι λιγομίλητος.

“Καμία νέα είδηση, η ετυμηγορία είχε γραφτεί τέσσερις μήνες πριν. Για αυτό το λόγο δεν μου προκάλεσε την παραμικρή έκπληξη”, τόνισε ο Πλατινί, ο οποίος βρήκε στήριξη στο πρόσωπο του Υπουργού Αθλητισμού της Ρωσίας, Βιτάλι Μούτκο:

“Τόσο αυτός όσο και ο Μπλάτερ έχουν κάνει πολλά για την ανάπτυξη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Χρειάζεται να υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να τους απομακρύνεις από το ποδόσφαιρο για 8 χρόνια.

Μου φαίνεται πως δεν το αξίζουν ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος”, ήταν το αρχικό του σχόλιο, για να προσθέσει ωστόσο πως “είναι δύσκολο να αξιολογήσουμε την απόφαση της FIFA εάν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες της υπόθεσης”.

Ο Πλατινί δεν πρόκειται πάντως να περιοριστεί σε αυτή τη δήλωση καθώς κατέστησε σαφές πως θα καταφύγει στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο αλλά και στα πολιτικά δικαστήρια για να πέσει η απόφαση της FIFA αλλά και να “καθαρίσει” το όνομά του.

Πηγή: Sport24.gr