Home SPORTS NEWS Η Μπαρτσελόνα αποδοκιμάζει τον Ντάνι Άλβες

Η Μπαρτσελόνα αποδοκιμάζει τον Ντάνι Άλβες

dani


Ο Ντάνι Άλβες απευθύνθηκε με προσβλητικές εκφράσεις στον Τύπο, με την Μπαρτσελόνα να διευκρινίζει λίγη ώρα αργότερα ότι δε συμμερίζεται την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή της.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Στην Μπαρτσελόνα όλα βαίνουν καλώς αλλά ο Ντάνι Άλβες ξεπέρασε τα όρια σε κριτική που άσκησε στον ισπανικό Τύπο. Ο Βραζιλιάνος χαρακτήρισε “γαμ… σκουπίδια” τους δημοσιογράφους μέσω Instagram, για να έρθουν οι “μπλαουγκράνα” λίγη ώρα αργότερα να αποκαταστήσουν την τάξη.

Την αρχή έκανε ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram άσκησε δριμύτατη κριτική στον Τύπο για τον τρόπο με τον οποίον αντιμετωπίζει τους ποδοσφαιριστές.

“Αλήθεια κάθε μέρα που περνά αισθάνομαι περισσότερη ντροπή να είμαι μέρος αυτού του αθλήματος, όπως το χρησιμοποιούν,  πως παίζουν μαζί μας. Σκέφτηκα μια μέρα να βγούμε ο καθένας και να υπερασπιστούμε τις ομάδες μας. Εάν κερδίζαμε ή χάναμε θα πήγαινε σπίτι μου να αιτιολογήσω το κακό που κάναμε ή να απολαύσω το καλό. Είμαστε αντικείμενα που χρησιμοποιεί ο Τύπος για να ωφεληθεί, για να πουλήσει αντίτυπα. Κάθε φορά μιλούν λιγότερο για ποδόσφαιρο, για στρατηγική, για φάσεις, για αποκρούσεις, για θέαμα. Τι γαμ… σκουπίδια είναι”, ανέφερε η ανάρτηση του Βραζιλιάνου με προφανή στόχο τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν των δύο ντέρμπι με Εσπανιόλ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα.

https://instagram.com/p/BARzwkNuHzl/

Μετά το “θόρυβο” που προκλήθηκε στα ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα αντέδρασε αλλά δεν κάλυψε τον ποδοσφαιριστή της. Αντίθετα, αποδοκίμασε την ανάρτησή του.

“Ο παίκτης της πρώτης ομάδας, Ντάνι Άλβες, δημοσίευσε το Instagram ένα κείμενο κριτικό απέναντι στα ΜΜΕ  μέχρι που χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις. Αλλά, πέρα από τις απόψεις, τις οποίες ο ποδοσφαιριστής μπορεί να εκφράσει με πλήρη ελευθερία, η Μπαρτσελόνα νιώθει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει ότι δεν δέχεται ούτε συμμερίζεται τις προσβλητικές εκφράσεις που δημοσίευσε”, υποστηρίζει η γραπτή τοποθέτηση της Μπαρτσελόνα σχετικά με την εν λόγω δημοσίευση του Βραζιλιάνου.

Πηγή: Sport24.gr