Home SPORTS NEWS Όρος… επιστροφής στη Ρεάλ για Εζίλ!

Όρος… επιστροφής στη Ρεάλ για Εζίλ!

arsenal-v-chelsea


Η ιστοσελίδα των αποκαλύψεων «ξαναχτυπά» και σήμερα παρουσίασε έγγραφο κατά το οποίο, υπάρχουν δεδομένα που δεν είχαν γίνει γνωστά μέχρι αυτή τη στιγμή, από τον Σεπτέμβρη του 2013, όταν και ο Μεσούτ Εζίλ από τη Μαδρίτη μετακόμισε στο Λονδίνο για να παίξει για τον Αρσέν Βενγκέρ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ρεάλ έχει όρους στο «deal», ώστε να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που η Άρσεναλ αποφασίσει να τον παραχωρήσει σε ισπανική ομάδα!

Η «βασίλισσα» θα έχει διορία 48 ωρών ν’ αποφασίσει πρώτη εκείνη αν τον θέλει πίσω, προτού προχωρήσει οποιαδήποτε άλλη υπόθεση, ενώ, σε περίπτωση που η μεταγραφή του Εζίλ ξεπεράσει τα 50 εκατ.ευρώ, ο ισπανικός σύλλογος θα δικαιούνται το ποσό που θα αναλογεί στο 33% του κόστους.

Όσον αφορά το πραγματικό ποσό που διέθεσε η Άρσεναλ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό που φέτος… σερβίρει το ένα γκολ πίσω απ’ το άλλο, στα 24 εκατ.ευρώ προστέθηκαν έπειτα από έναν χρόνο άλλα 15 εκατομμύρια και άλλα 5 εκατ. μετά από ακόμα ένα έτος.

Επιπλέον, από το 2014 και μετά, οι «κανονιέρηδες» υποχρεούνται βάσει του συμφωνητικού να δίνουν 1 εκατ.ευρώ στη Ρεάλ για κάθε χρονιά που εξασφαλίζουν πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι και το 2020!

Πηγή: Gazzetta.gr