Home SPORTS NEWS “Τέλος” από τη Ρόμα ο Γκαρσία!

“Τέλος” από τη Ρόμα ο Γκαρσία!

gar


Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Ρόμα ο Ρούντι Γκαρσία αποτελεί οριστικά παρελθόν όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Ρώμης. Ξεκινάει (νέα) εποχή Σπαλέτι στους “τζαλορόσι”.

Αλλαγή σκυτάλης στη Ρόμα. Ο Ρούντι Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1) από την τεχνική ηγεσία “πληρώνοντας το μάρμαρο” για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του εδώ και καιρό (μόλις 1 νίκη στα 10 τελευταία ματς) και το μόνο που απομένει για την επιστροφή του Λουτσιάνο Σπαλέτι στο “Olimpico” είναι η ανακοίνωση της διοίκησης.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ υπήρξε συμφωνία σε ραντεβού που έγινε στο Μαϊάμι μεταξύ του προέδρου Τζέιμς Παλότα και του τεχνικού από την Τοσκάνη για να επιστρέψει στη Ρόμα, ομάδα που καθοδήγησε από το 2005 μέχρι το 2009, με τους Ρωμαίους να του προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, μέχρι το καλοκαίρι του 2017, με ετήσιες απολαβές ύψους 3.000.000 ευρώ.

 

Η σημερινή προπόνηση των “τζαλορόσι” θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Νέων, Αλμπέρτο Ντε Ρόσι, και το πιθανότερο είναι πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα πιάσει δουλειά από την Πέμπτη.

“Η Ρόμα ανακοινώνει πως αποδέσμευσε τον προπονητή της πρώτης ομάδας Ρούντι Γκαρσία και τους συνεργάτες του Φρεντερίκ Μπομπάρντ και Κλοντ Φισό.

Στον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος κατέκτησε τη Ligue 1 με τη Λιλ το 2011, δόθηε το χρίσμα του προπονητή της Ρόμα στις 12 Ιουνίου 2013.

 

Υπό την καθοδήγηση του Γκαρσία, η Ρόμα πέτυχε το ρεκόρ των 10 σερί νικών στις πρώτες 10 αγωνιστικές του πρωταθλήματος στη σεζόν 2013-14 και κατέκτησε δύο συνεχόμενες δεύτερες θέσεις στη Serie A.

Εκ μέρους όλης της Ρόμα, θέλω να ευχαριστήσω τον Ρούντι Γκαρσία για τη σημαντική δουλειά που έκανε από την πρώτη ημέρα της άφιξής του στο σύλλογο.

Μαζί ζήσαμε θετικές στιγμές αλλά θεωρούμε πως αυτή ήταν η σωστή στιγμή για την αλλαγή”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ρόμα για το διαζύγιο με τον Ρούντι Γκαρσία, ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του προέδρου της Τζέιμς Παλότα.

Πηγή: Sport24.gr