Home SPORTS NEWS Ο Νέβιλ είδε τον εφιάλτη του να ζωντανεύει…

Ο Νέβιλ είδε τον εφιάλτη του να ζωντανεύει…

neviivlvlv


Κάποτε δήλωνε ότι αν ήταν ποτέ μέλος ομάδας που είχε… διασυρθεί από τη Μπαρτσελόνα, δεν θα μπορούσε να αντικρίσει την οικογένειά του. Ο Γκάρι Νέβιλ, είδε τον χειρότερο ποδοσφαιρικό του εφιάλτη να ζωνταντεύει…4

Ο Άγγλος προπονητής της Βαλένθια, είδε την ομάδα του να υπόκειται την απόλυτη διάλυση επί 90 από τη σεληνιασμένη, ασταμάτητη, εξωπραγματική Μπαρτσελόνα, η οποία έφτασε στο τελικό 7-0 το βράδυ της Τετάρτης στο «Καμπ Νου» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει στις «νυχτερίδες», με τον Νέβιλ να μην έχει καταφέρει να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα που απαιτούν διόρθωση στην ομάδα.

Έναν χρόνο νωρίτερα, ως σχολιαστής αγώνων στο «SkySports» τότε,  ο άλλοτε μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μιλήσει για τις ομάδες που αδυνατούσαν να σεβαστούν την ιστορία τους όταν έπαιζαν απέναντι στη Μπαρτσελόνα και δέχονταν πολλά γκολ, έχοντας δηλώσει: «Βλέπεις ομάδες που δέχονται πέντε, έξι και επτά γκολ στο Καμπ Νου. Αν ήμουν εγώ προπονητής σε μια ομάδα και δεχόμουν επτά γκολ, δεν θα είχα τα μούτρα να κοιτάξω στα μάτια την οικογένεια μου».

Την 3η Φεβρουαρίου, στη Βαρκελώνη, το βίωσε από πρώτο χέρι…

Πηγή: Gazzetta.gr