Home SPORTS NEWS Αγόρασε Λαντσίνι η Γουέστ Χαμ!

Αγόρασε Λαντσίνι η Γουέστ Χαμ!

la


Σε μια ακόμα εξαιρετική κίνηση προχώρησε η Γουέστ Χαμ, η οποία ενεργοποίησε τη ρήτρα των 12 εκ. ευρώ και απέκτησε τα δικαιώματα του Μανουέλ Λαντσίνι.

Τον Ιούλιο του 2015 η Γουέστ Χαμ απέκτησε δανεικό από την Αλ-Τζατζίρα τον Μανουέλ Λαντσίνι, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι εμφανίσεις του με τη φανέλα των «σφυριών», ωστόσο και ειδικά αυτή κόντρα στην Τσέλσι πριν από τρεις ημέρες, ανάγκασε τη διοίκηση του συλλόγου να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησής του, κάτι που επισημοποιήθηκε σήμερα από επίσημα χείλη.

Ο μεγαλομέτοχος της Γουέστ Χαμ, λοιπόν, Νταβίντ Σούλιβαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Sportsmail», ανέφερε μεταξύ άλλων πως «αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε τη ρήτρα και να κρατήσουμε εδώ τον Λαντσίνι, με ένα ποσό γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Δύσκολα μπορείς να αγοράσεις έναν τόσο καλό ποδοσφαιριστή, με ένα τόσο μικρό ποσό». Την απόκτησή του «επιβεβαίωσε» και ο γιος του, Τζακ Σάλιβαν, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Ο 23χρόνος βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, με 22 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχει εντυπωσιάσει τον Σλάβεν Μπίλιτς και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας προς την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, με οψιόν επέκτασης για δύο ακόμα χρόνια.

Πηγή: Sport-fm.gr