Home SPORTS NEWS Μπεντέκε για Κλοπ: «Είναι δύσκολο να καταλάβεις όταν σε αγνοεί»

Μπεντέκε για Κλοπ: «Είναι δύσκολο να καταλάβεις όταν σε αγνοεί»

klopbent


Απογοητευμένος από τον τρόπο διαχείρισης του Γιούργκεν Κλοπ είναι ο Κριστιάν Μπεντέκε, όπως δήλωσε ο ίδιος σε βελγικό Μέσο.

Η Λίβερπουλ δαπάνησε περίπου 41 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον διεθνή άσο στο «Άνφιλντ» κι εκείνος έχει πραγματοποιήσει 36 συνολικά εμφανίσεις, πετυχαίνοντας οχτώ γκολ. Ωστόσο, μέσα στο 2016 έχει μόλις ένα τέρμα, με πέναλτι ενώ ο Κλοπ δείχνει να προτιμάει πλέον τον Στάριτζ, καθώς και τον Ορίγκι.

Ο Μπεντέκε λοιπόν μίλησε στο βελγικό «Sport/Voetbalmagazine» κι αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γερμανό τεχνικό, τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ και να βοηθήσει την ομάδα.

«Κάποιοι συμπαίκτες μού είπαν πως ήμουν τυχερός με την έλευση του Κλοπ, καθώς θα έπαιζα σίγουρα. Όταν ο προπονητής σου σού λέει πως σε ήθελε στην Ντόρτμουντ και λίγο μετά από έναν χρόνο είστε στην ίδια ομάδα και σε αγνοεί, τότε είναι δύσκολο να καταλάβεις. Δεν ήθελα να φύγω τον Ιανουάριο κι επιθυμώ ακόμα να πετύχω στη Λίβερπουλ. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν», ανέφερε σχετικά.

Πηγή: sdna.gr