Home SPORTS NEWS Champions League: Προαναγγελία Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

Champions League: Προαναγγελία Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

etihad


Ώρα ημιτελικών στο Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το εισιτήριο του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:45) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Etihad στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι το σύνηθες να διεκδικεί το εισιτήριο για τον τελικό. Αλλά για τους «Πολίτες» είναι κάτι πρωτόγνωρο κάτι που τόνισε ο Μανουέλ Πελεγρίνι στη συνέντευξη Τύπου. «Είναι πολύ σημαντικό να χαρούμε τον ημιτελικό καθώς δεν είναι κάτι που καταφέρνουμε κάθε χρόνο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πελεγρίνι πάντως δεν θα έχει τον Γιάγια Τουρέ στο αποψινό ματς. Μία σημαντική απώλεια καθώς ο Ιβοριανός χαφ αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με τη Στόουκ και τέθηκε νοκ-άουτ.

Στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης επικρατεί αισιοδοξία από την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται η ομάδα, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Σύμφωνα με τον ίδιο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το φαβορί, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Ο Ζιντάν πήρε στην αποστολή τόσο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και τον Καρίμ Μπενζεμά, οι οποίοι τελευταία είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών. Ο Πορτογάλος σταρ αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά, ωστόσο η συμμετοχή του Γάλλου στράικερ παραμένει αμφίβολη.

Η Σίτι αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι, Κομπανί, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Νάβας, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Αγουέρο.

Από την άλλη πλευρά η πιθανή ενδεκάδα για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Μπέιλ, Μπενζεμά (Χεσέ), Ρονάλντο.

sdna.gr