Home DON'T MISS Μηνύματα κατά του ρατσισμού με ποδοσφαιρική συμμετοχή από τη Kinder

Μηνύματα κατά του ρατσισμού με ποδοσφαιρική συμμετοχή από τη Kinder

boateng gundogan


Δημόσιο εξευτελισμό από την Kinder επέστησε το ρατσιστικό κίνημα Pegida της Γερμανίας. Πως έγινε αυτό; Διαβάστε πιο κάτω:

Στην εταιρεία που φτιάχνει τη σοκολάτα Kinder αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τις φωτογραφίες με τα γαλανομάτικα αγοράκια πάνω στα κουτιά με πρόσωπα που δεν είναι λευκά και συνάμα Γερμανοί. Η αλλαγή αυτή έφερε την αντίδραση του κινήματος και των μελών του, που με επίσημη ανάρτηση στη σελίδα του και σχόλια από κάτω “στόλισαν” με διάφορους χαρακτηρισμούς την ενέργεια αυτή. Αυτό που δεν ήξεραν όμως οι ρατσιστές ήταν πως τα πρόσωπα των μικρών ήταν παλαιές φωτογραφίες των ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας, Τζερόμ Μπόατενγκ και Ιλκάι Γκουντογκάν. Η Kinder ασφαλώς απάντησε όπως έπρεπε.

Το δημοσίευμα των ρατσιστών:

kinder-pegida

Ενόψει Euro λοιπόν, η Kinder αποφάσισε να βάλει τα πρόσωπα δύο ποδοσφαιριστών της Γερμανικής ομάδας και μπράβο της. Περισσότερα συγχαρητήρια αξίζει όμως γιατί μετά τη δημοσίευμα απάντησε ανάλογα στους ρατσιστές. Η εταιρεία τόνισε πως δεν ανέχεται την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως τα “σκούρα” πρόσωπα είναι οι παίκτες που σας προαναφέραμε.