Home SPORTS NEWS Superleague: Tέλος πρωταθλήματος στις 19 Ιουλίου,διακοπές δύο εβδομάδες

Superleague: Tέλος πρωταθλήματος στις 19 Ιουλίου,διακοπές δύο εβδομάδες

Στις 19 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Superleague σύμφωνα με το προσχέδιο Λίγκας και Nova. Δύο εβδομάδες διακοπές για τις περισσότερες ομάδες, πιο «πιεσμένος» ο «Ευρωπαίος» Ολυμπιακός.

Μόλις δύο εβδομάδες θα διαρκέσουν οι… «κορωνο-διακοπές» των περισσότερων ομάδων της Superleague 1, καθώς σύμφωνα με το προσχέδιο Superleague και Nova, τα play offs και τα play out θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Ιουλίου (την προσεχή Δευτέρα, 3 Ιουλίου, αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημέρες και ώρες των τριών τελευταίων αγωνιστικών των play offs). Σχεδόν όλες οι ομάδες θα αρχίσουν την προετοιμασία τους στις 3 Αυγούστου, καθώς το επόμενο πρωτάθλημα έχει ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Εξαίρεση αποτελούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ (οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας), ίσως και ο ΠΑΟΚ αν τερματίσει δεύτερος.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το Κύπελλο στις 26 Ιουλίου. Για τους παίκτες της Ενωσης υπάρχουν δύο πλάνα: α) διακοπές μόλις μίας εβδομάδας αν η ομάδα έχει τερματίσει δεύτερη (προκριματικά Champions League 25/26 Αυγούστου) β) διακοπές δύο εβδομάδων αν τερματίσει στην τρίτη θέση (προκριματικά Europa League τον Σεπτέμβριο). Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αντιστοίχως.

Οσο για τους Ερυθρόλευκους; Όλα θα εξαρτηθούν από την ρεβάνς με την Γουλβς. Αν προκριθούν, η περιπέτεια συνεχίζεται non-stop και ο Ολυμπιακός μπορεί να… γράψει ιστορία σε σεζόν με 12 μήνες σερί αγώνων (τυπικά, διότι ουσιαστικά υπήρχε η τρίμηνη διακοπή λόγω κορονοϊού)! Αν επικρατήσουν οι Αγγλοι, ίσως να πάρουν και οι Ερυθρόλευκοι ανάσες για μία εβδομάδα, πριν από την εκκίνηση της επόμενης σεζόν.
Πηγή:gazzetta.gr