Home SPORTS NEWS Ποτσετίνο: “Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο”

Ποτσετίνο: “Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο”


Ο Λιόνελ Μέσι το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, λόγω των εμφανίσεών του στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Τύπο να του ασκεί σκληρή κριτική και τον Μαουρίο Ποτσετίνο να απαντά πως ο Αργεντινός είναι το ποδόσφαιρο.

Ο Λιονέλ Μέσι επικρίθηκε έντονα από τα Μέσα στη Γαλλία μετά την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ρεάλ (1-0) στο πρώτο παιχνίδι για τους 8 του Champions League, με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να εκφράζει πλήρη στήριξη στον παίκτη του.

Ο Αργεντινός σταρ εκτός από το ότι έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του στο 62ο λεπτό, αστοχώντας από την άσπρη βούλα, η στάση του να μην πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του τον έφερε στο μάτι του κυκλώνα.

Μάλιστα, η Equipe ήταν μεταξύ των Μέσων στη Γαλλία που άσκησαν σκληρή κριτική στον Μέσι για την εμφάνισή του. Εκτός από τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο προπονητής των Παριζιάνων ύψωσε επίσης, τοίχος προστασίας στον Αργεντινό, τονίζοντας πως ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο ο Μέσι.

“Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αν θέλεις να εξηγήσεις το ποδόσφαιρο σε κάποιον, είναι ο Μέσι. Το να χάσει ένα πέναλτι δεν θα επηρεάσει την αυτοπεποίθησή του, είναι αδύνατο. Αν κάποιος το λέει αυτό, είναι επειδή δεν ξέρει αυτό το άθλημα. Ο Μέσι είναι το ποδόσφαιρο και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ”.

Πηγή:sport24.gr