Home SPORTS NEWS Champions League: Η πρωταθλήτρια Ρεάλ προστατεύει το στέμμα της κόντρα στην Τσέλσι,...

Champions League: Η πρωταθλήτρια Ρεάλ προστατεύει το στέμμα της κόντρα στην Τσέλσι, ιταλική τιτανομαχία στο Σαν Σίρο μεταξύ Μίλαν και Νάπολι

Το Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη (12/4) με δύο ακόμα σπουδαία παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ θα παλέψει να κρατήσει το στέμμα της απέναντι στην Τσέλσι, ενώ η πρωτοπόρος στη Serie A Νάπολι θα αντιμετωπίσει στο Σαν Σίρο τη Μίλαν.


Το βράδυ της Τετάρτης (12/4) ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της προημιτελικής φάσης του Champions League, με τη Ρεάλ να υποδέχεται στο Μπερναμπέου την Τσέλσι και τη Μίλαν να φιλοξενεί στο Σαν Σίρο τη Νάπολι.

Η Ρεάλ είναι πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ευρώπης και κόσμου και με αυτά τα παράσημα να την συνοδεύουν, κατεβαίνει στη μάχη των προημιτελικών, κουβαλώντας τον τίτλο του φαβορί, απέναντι στην προβληματική φέτος Τσέλσι που βολοδέρνει στη μέση της βαθμολογίας της Premier League.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στη Μαδρίτη και να φτάσει πιο κοντά στο back to back και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ιταλός τεχνικός είναι η απουσία του Φερλάν Μεντί.

Οι δύο ομάδες είχαν διασταυρωθεί ξανά πέρυσι στην ίδια φάση της διοργάνωσης, με τους “μπλε” να επικρατούν στο Μπερναμπέου με 3-2, αλλά να αποκλείονται από τη συνέχεια λόγω της νίκης των “μερένγκες” με 3-1 στο πρώτο ματς στο Λονδίνο.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μάουντ, Καντέ, Μπετινέλι, Αθπιλικουέτα και Τιάγκο Σίλβα.

Ιταλική μάχη στο Σαν Σίρο
Η Νάπολι, που έχει την καλύτερη επίθεση στο φετινό Champions League με 25 γκολ και επτά νίκες σε οκτώ ματς που έχει παίξει, αντιμετωπίζει στο Σαν Σίρο τη Μίλαν.

Οι δύο ομάδες τίθενται για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ τη φετινή σεζόν στη Serie A μετρούν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια (Μίλαν – Νάπολι 1-2, Νάπολι – Μίλαν 0-4).

Ο ηγετικός φορ Βίκτορ Οσιμέν δεν ξεπέρασε το θέμα στον προσαγωγό κι έμεινε εκτός αποστολής των “παρτενοπέι”, όπως κι ο Σιμεόνε.

Τι έγινε στα άλλα δύο παιχνίδια

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ έκαναν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης από τα προημιτελικά του Champions League, ύστερα από τις νίκες και με διαφορά κόντρα σε Μπάγερν και Μπενφίκα αντιστοίχως.

Οι “πολίτες” επιβλήθηκαν με 3-0 των Βαυαρών στην Αγγλία και έχουν το πάνω χέρι για το δεύτερο παιχνίδι στο Μόναχο, ενώ οι “νερατζούρι” επικράτησαν με 2-0 μέσα στη Λισαβόνα παρά τις προσπάθειες του Οδυσσέα Βλαχοδήμου

Το πρόγραμμα της Τετάρτης
22:00 Champions League: Μίλαν – Νάπολι
22:00 Champions League: Ρεάλ – Τσέλσι

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Μπενφίκα – Ίντερ 0-2 (51′ Μπαρέλα, 82′ πέν. Λουκάκου)
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν 3-0 (27′ Ρόδρι, 70′ Σίλβα, 76′ Χάλαντ)

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

18/04 22:00 Νάπολι – Μίλαν
18/04 22:00 Τσέλσι – Ρεάλ
19/04 22:00 Ίντερ – Μπενφίκα
19/04 22:00 Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι

Πηγή:sport24.gr