Home TOP NEWS Τα μάτια και η έγνοια στους Χάμπο, Παναγιώτου και Μάθιους

Τα μάτια και η έγνοια στους Χάμπο, Παναγιώτου και Μάθιους

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον Άρη, να πάρει μια μικρή ανάσα στις γιορτές του Πάσχα έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη και φρέσκια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έχοντας φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού της και το μεγάλο ματς με την Πάφο FC στις 26 Απριλίου.


Η εικόνα της ομάδας μας κόντρα στον Άρη στο πρώτο ημίχρονο έστειλε κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα, όμως αυτή του δευτέρου ημιχρόνου δημιούργησε έντονο προβληματισμό στον Σωφρόνη Αυγουστή, αφού ήταν απογοητευτική και σίγουρα ο κόουτς μέχρι τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να μην παρουσιασεί ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ τέτοιο πρόσωπο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει και εκεί η μεγάλη έγνοια από το τεχνικό τιμ αφού κανείς δεν θέλει να δει ποδοσφαιριστές να τρυματιστούν είτε στις προπονήσεις, είτε στα παιχνίδια πριν τον επαναληπτικό με την Πάφο FC, καθώς όλοι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για πρόκριση στον τελικό.

Τα μάτια του ιατρικού τιμ της ομάδας μας, αλλά και του Σωφρόνη Αυγουστή είναι στους τρεις ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο ιατρικό δελτίο, τους Χαραλάμπο Χαραλάμπους, Άνταμ Μάθιους και τον Νικόλα Παναγιώτου.

Ο Χάμπος ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πάφο FC, όμως κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει και αναμένεται το επόμενο διάστημα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για να μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Νικόλας Παναγιώτου δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι κυπέλλου και χθες κόντρα στον Άρη έμεινε εκτός αποστολής, ωστόσο ο Κύπριος τεχνικός καθησύχασε τον κόσμο, αφού είπε ότι, ο ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και θα είναι στην αποστολή για το ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ.

Τέλος ο Άνταμ Μάθιους ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κατά την διάρκεια της προθέρμανσης για παιχνίδι με τον Άρη και κρίθηκε “φρόνιμο” από το τεχνικό τιμ να μην αρχίσει την αναμέτρηση. Ο Ουαλός θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν να είναι κάτι το σοβαρό.

Υπενθυμίζουμε ότι, από το παιχνίδι της 26ης Απριλίου θα απουσιάζει ο παροπλισμένος εδώ και καιρό Πάρης Ψάλτης και οι τιμωρημένοι Κούσουλος και Μπεζούς.